Vad är skrymmande Vikt Garn?

Skrymmande vikt garn kan också kallas matta, hantverk eller chunky garn. Även termerna används ofta omväxlande med varandra, är det viktigt att notera att skrymmande vikt garn anses vara i en klass för sig. Som namnet antyder är det en skrymmande eller tungt garn som används i en mängd olika projekt. Enkelhet och användarvänlighet gör den populär bland stickare som gillar att ta itu med stora och /eller enkla projekt.

Skrymmande vikt garn ofta valt stickare som vill skapa ett objekt som är snabbt och enkelt. De kan också väljas av stickare som strävar efter att skapa plagg som kan fungera som skyddskläder. Även vikten av garnet själv kan vara tungt, kan garner också vara lätt och kan ge den värme som krävs för ytterkläder kläder. Som sådan kan tjocklek varierar och garn kan användas för att skapa stora tröjor, jackor, rockar, parkas, afghaner och andra föremål som används under kallt eller dåligt väder. Till exempel är det inte ovanligt att använda skrymmande vikt garn medan du skapar hattar, handskar och halsdukar.

Skrymmande vikt garn är lämpligt för endast vissa nål storlekar. Det går bra med Förenta staterna (USA) storlek 9 och uppåt och virknål storlek K och större. Stickare kan finna att de kan sticka upp till 12-15 slätst maskor per 4 inches (10,16 cm) eller 3-3,75 maskor per tum (2,54 cm) med hjälp av nålar som är storlek US 9 till 11. De som virka kan hitta liknande resultat när virkning 8-11 enda virka per 4 inches (10,16 cm) eller 2-2,75 enda Virkat per tum (2,54 cm) med USA K10. 5 till M13 virknålar.

ull, ull blandningar och andra typer av tunga blandningar är populära i skrymmande vikt garn. Oavsett de specifikationer som anges ovan, bör etiketter på varje skrymmande vikt garn produkt kontrolleras. Stickare bör se till att de är medvetna om de särskilda mätare krav för garn och har lämplig utrustning, inklusive barr, att skapa hantverk och kläder.

Garnet är ofta tillgängliga i många olika färger och stilar. Garnet är behagligt fyllig maskor låna ut till ett mjukt utseende. Garn kan komma färgat eller färgad för att passa de behov av Knitter, och det är ovanligt att ha problem med att hitta en skrymmande vikt garn i en färg som finns i andra typer av garn. Med tanke på detta är hantverk och projekt begränsas till Knitter fantasi.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.