Vad är skruvarna?

skruvarna skruvar är speciellt utformad för att låsa på plats om en förälder eller moderkortet, vilket gör den enkel installation och borttagning av bifogade bitar utan utsläpp av skruven. Skruvarna används ofta vid tillverkning av datordelar, möbler och andra varor som måste göras på hög volym linjer församling, eftersom skruvarna är snabbare och säkrare att använda än mer konventionella typer, eftersom de inte omfattas och täpper eller skada maskiner. Många militära entreprenörer föredrar att använda skruvarna för att uppfylla militära krav på standardisering och ger en enkel och säker åtkomst till objekt som behöver repareras. Skruvarna gör det också möjligt för snabb montering linje tillverkning, eftersom de kan monteras på olika punkter längs linjen.

Konsumenterna använda skruvarna som bra, särskilt på möbler som kommer i en låda och måste monteras. I ett sådant fall skruvarna i form av små bultar som går igenom förborrade hål och, när den slås, grepp en utskjutande skruv och lås den på plats. Dessa skruvarna kan frigöras med en snodd av en skruvmejsel, men annars blir de kvar ordentligt fast, och möblerna kan monteras eller demonteras omkring dem utan rädsla för skruvar faller och blir förlorade. Demontera möbler tillsammans med skruvarna kan kräva viss manipulation för att få skruvar att lossa, särskilt om möblerna har tappats eller vriden, men det är möjligt med fast dragning i en borr eller skruvmejsel för att orsaka piggar att lossa skruvarna.

skruvarna ta olika former, bland annat vrid-och-lås sort som används på möbler. Några har flänsar eller nötter att låsa den förälder bit trä eller metall, och andra kommer med clips eller ringar. I vissa tillämpningar, särskilt inom IT-sektorn, är skruvarna lödda direkt på deras förälder yta, vilket gör deras installation permanent. Många har ett sexkantigt huvud avsedd att användas med specialverktyg, men skruvarna också komma med standard-eller Phillips huvud avsedd att användas med vanliga skruvmejslar och borra utrustning. Skruvarna finns i en mängd olika storlekar och konfigurationer, ungefär som vanliga skruvar, konstruerade för ett brett spektrum av tillämpningar.

är några skruvarna för att dra tillbaka eller svänga tillbaka för att skydda arbetstagare från att skrapas eller skära av skruvarna som deras föräldrar styrelser flytta fram. Andra är utformade för att montera spola med syfte de är installerade på. Eftersom skruvarna inte är standardiserade, är det viktigt att vara försiktig när man försöker att byta två till synes likartade. Små skillnader i gängning, spår, eller skaft kan göra att byta ut olika skruvarna svårt eller olämpligt, beroende på applikation.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.