Vad är oljemålning Kits?

Oil painting kit säljs av hobby, konstnär och butiker hantverk, antingen på en fysisk plats eller via online webbplatser. De tre grundläggande typer av byggsatser oljemålning är: färg-by-nummer stil kit, den typ av utrustning som innehåller alla nödvändiga komponenter för att slutföra en viss målning projekt, eller den typ som ger inga särskilda målning ett komplement, men som fungerar som en nybörjare kit, som innehåller grunderna för blivande artister att börja njuta av sin nya hobby.

Paint-by-nummer oljemålning kits hade sin glansperiod under 1950-talet, men intresse för dem sedan avtog. Dessa paket var en idé från Dan Robbins, som uppfann konceptet och vars företag, Craft Master, tillverkade miljoner enheter under den tokig. Den paint-by-nummer farkoster byggsatser få någon att bli konstnär nästan över en natt. Ämnet för målningar varierade från djur till landskap till kopior av de största mästerverk av åldrar. Människor som köpt färg-by-nummer oljemålning kit fann dem underhållande och enkelt att genomföra. Dessa kit ingår en förstämplat nummer-kodade duk, en pensel, och små märkta behållare med färg som motsvarar numren på duken. Blivande konstnärer skulle bara höra färgkarta och fyll i den stämplade sektioner med lämplig lacken. Voila, ett mästerverk skapades med liten eller ingen konstnärlig utbildning.

Även paint-by-nummer kit är mindre populär än under årets tidigare del tillverkare fortsätta att göra dem. Dessa kit idag är inriktad mer mot barn, och många av oljefärger har ersatts med lättare att använda akryl. Vissa företag erbjuder sig att anpassa en paint-by-nummer bild-kan du ta en bild, skicka in den, och företaget kommer att generera en elektronisk bild som kommer att bli en personlig mästerverk. Den andra typer av byggsatser oljemålning lämnar mer åt fantasin-och lita på en betydligt mer konstnärlig talang eller utbildning. Några av dessa kit innehåller en duk, penslar, pigmenten som behövs för att måla en viss bild, och anvisningar om de tekniker som behövs för att slutföra en viss målning. Den andra typen som faller i samma kategori hör de grundläggande Beginner's Kit. Denna typ av utrustning, som ibland kallas en uppsättning, inte tillhandahålla instruktioner för någon specifik målning, utan bara innehåller objekt som alla nybörjare behöver såsom ett sortiment av oljefärger, penslar och paletter. Många av dessa kit oljemålning komma i särskilda lådor eller askar för att hålla alla dina verktyg och förnödenheter tillsammans.

Ett ord om färg-by-nummer typ av oljemålning kit: medan du fortfarande möjlighet att beställa nya kit, samlare har nu inlett knäppa upp vintage kit som samlarobjekt. Oavsett om du är en artist eller inte, kan du plocka upp på din lokala loppmarknad eller loppmarknad. Vissa av dessa old-school kit som ursprungligen sålts för bara några dollar säljer nu som samlarobjekt för så mycket som $ 250 vardera.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.