Vad är lite rörliga Tips?

En av de viktigaste flytta tips är att göra en lista. Oavsett hur bra du är på att komma ihåg saker, du är benägna att låta saker glida utan en. Att flytta kan vara en komplicerad process, så det är smart att börja med en anteckningsbok för att skapa dina listor i. En vanlig spiral notebook kommer att göra.

Gör en lista över saker att göra, såsom samtal movers, få gas, bekräfta rörliga avgifter och vidarebefordra mail. På en annan sida, lista dina lådor och deras innehåll. Till exempel märker varje ruta med en bokstav eller siffra. Skriv innehållet i varje ruta bredvid sin etikett, att vara så konkret som möjligt. Detta lilla steg kan göra uppackning mycket enklare. När du funderar på att flytta tips, inte förringa vikten av att samla in förnödenheter. Du behöver ett överflöd av lådor. Om du har för många kvar när du är klar, du ett återvinna alltid dem eller skicka dem tillsammans till någon annan. Du kan även lämna tillbaka oanvända rutor dit du köpte dem. Det är en bra tumregel att ha ca 10 extra lådor för sista-minuten-poster som du troligtvis kommer att glömma. Du kommer också vill anställa flytta tips som innebär skyddar dina värdesaker. Samla massor av förpackningstejpen och papper eller förpackning jordnötter att hålla breakables i ett stycke. Använd inte tidningar eftersom bläcket kan komma iväg på värdefulla föremål. Istället använder otryckt tidningspapper eller vanlig packning papper.

Människor tenderar att förbise rengöring slutet av saker när de överväger att flytta tips. Till exempel är en av de mest användbara flytta tips för att samla en rengöringssats, är chansen att du måste rensa upp i hemmet du lämnar liksom den plats du flyttar till. Samla rengöringsmedel och desinfektionsmedel samt tvättsvampar, trasor, och gummihandskar för att skydda händerna mot starka kemikalier. Sätt din försörjning i gummi eller plastback med lock som gör dem enkla att transportera. Med dessa saker händig kan hjälpa dig att spara tid, vilket ofta är en angelägen fråga när du flyttar. Ingen diskussion för att flytta tips vore komplett utan några nämna att lagra viktiga dokument och nycklar. Håll alla dina nycklar-gamla och nya-på din nyckelring. Lita inte på dem för kuvert eller fickor, det är alltför lätt att tappa dem på sådana platser. Bara ta nycklarna av när du är redo att vända dem till någon annan eller lagra dem på en säker plats i ditt nya hem. Köp färgkodade nyckel avser att göra dina nya nycklarna sticker ut på en nyckelring.

Lagra alla dina viktiga dokument i en brandsäkra, vattentät behållare, och hålla dem med dig. Se alla födelsebevis, säkerhet kort, leasing, skola och register bank, kartor och allmännyttiga bolag telefonnummer går i denna container. Det är också en bra idé att lagra sjukförsäkringskort på samma ställe, i händelse av en olycka på väg till ditt nya hem. Du vill inte ha dessa saker transporteras i ett särskilt fordon, eftersom de kan komma att försvinna och kräva veckors frustrerande återhämtning ansträngning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.