Vad är ett Hong Kong Mål?

Ibland kallas bias finish, är det Hong Kong avsluta en stil Hemming ett plagg som anses vara lätt ogjort och efterlämnar ingenting i vägen för stötar eller utbuktningar runt fållen linjen. Här följer lite information om hur Hong Kong finish fungerar och varför så många människor föredrar denna metod Hemming.

Hong Kong finish anses vara en idealisk lösning för alla plagg som är ofodrade. Anledningen till detta är att, till skillnad från vissa andra Hemming tekniker tenderar Hong Kong finish lämna ett mycket platt fåll linje, utan upphöjda. Detta sker genom att lämna den råa slutet av den exponerade materialet, snarare än vika det runt eller under den partiskhet som används för fåll. Bristen på ett annat lager av tyg som en del av hem bidrar till att de främre sidan av arbetet tycks vara helt plan. Uppnå en platt fåll är särskilt viktigt med lätta tyger. Silke, lätt blandar bomull och rayon är några exempel på lätta material som ser bättre ut med en Hongkong finish till midjan.

För att uppnå en Hong Kong finish, är bias band som införts för hem, och materialet är sedan vikas över bias. Använda ett järn vid denna tidpunkt att öka den förväntade fåll kan bidra till att hålla bias på plats och hålla fåll rakt vid sömnad för hand. När du använder en maskin, kan de erfarna avloppssystemet helt enkelt placera bias bandet, vika materialet över att skapa det hem och sedan sy fåll på plats. Om så önskas, att rå kant finns kvar exponeras på undersidan av plagget kan skäras närmare bias med sax.

Många människor, särskilt de som njuter av projekt hemma sömnad, anställa Hong Kong finish regelbundet. En del av lockelsen är att detta är den sortens Hemming teknik som kan användas med samma lätthet och skicklighet med både synålar och maskin sömnad. En annan fördel med Hong Kong finish är att ha ett enda luckan göra på tyget gör det mycket lättare att hålla en rak fåll. Slutligen är Hong Kong finish idealiskt för att göra snabba reparationer till fritidskläder. Faktum är att underlätta för tekniken så att vuxna ofta kommer att lära barnen denna metod, eftersom vem som helst kan skapa trovärdiga hem med Hong Kong finish.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.