Vad är en reversibel borrmaskin?

vändbar borr är en borr som är helt enkelt kunna vändas från medurs till en moturs. Detta kan hjälpa till när du använder en övning för att köra skruvar. Faktum är att detta är antagligen den enda fördelen med en reversibel borrmaskin.

mekanik en reversibel borrmaskin är relativt enkla. Motorn som orsakar medurs rörelse ofta är samma motor som ansvarar för moturs rörelse. Men att göra detta, är den process som krävs något mer komplicerat, och därför borra kanske inte fungerar lika bra i en riktning som den andra. Detta kan vara en ersättning, särskilt om en vändbar borren är inte verkligen behövs.

Inte alla övningar är reversibla. Sådana som endast avser att använda en borrmaskin med en vanlig borr, eller en uppsättning borr, kan finna en icke-reversibel övning för att bli deras bästa alternativet. Detta beror på en reversibel borrmaskin kan betraktas som en multi-fungerande verktyg. Som sådan, utan specialisering, kan den inte göra allt lika bra som särskilda verktyg. Även om detta inte kan vara sant för alla reversibla borra modeller, den nedre änden modellerna tenderar att prestera sämre än de flesta, kan som förväntas med något verktyg.

Anledningen till att reversibel borrmaskin är bra för dem som vill använda övning för att köra både skruvar och ta bort skruvar beror på vilken typ av skruv. Spåren av de flesta skruvar diktera de kommer att gå i när körs medurs och komma ut när de roteras i motsatt riktning. Därför är det viktigt att ha en borr som kan göra både rotationer, om det är viljan. Fördelen med att använda en övning för att köra och ta bort skruvar är en av effekt och vridmoment. Många gånger kan en automatisk skruvmejsel har inte så mycket effekt som en borr. Därför, när de ställer skruvarna i hårdare material, eller när man försöker ta bort en skruv som verkar fastna på plats, kan en borrmaskin vara ett bra val. Den vändbara Drill verkligen gör någon skillnad när det gäller att borra hål eller såga hål, eftersom vissa övningar är kapabla till. Om borret fastnar, helt enkelt engagerande motorn och vrida borr samtidigt dra ut bör ta bort den lätt nog, även om det går medsols. Således finns det verkligen ingen fördel att vända riktningar i dessa typer av situationer.

Det prisklasser för en reversibel borrmaskin köra gambit. De är lätta att hitta för mindre än $ 50 US dollar (USD). Men en god kvalitet av dessa är sannolikt att kosta nära $ 100 USD eller mer, beroende på vilken typ av kvalitet en person kan ha. De är ofta drivs med el, både med sladd och batterier, men tryckluftsdrivna borrmaskiner finns också.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.