Vad är en Tracing Wheel?

spåra hjulet är en händig sy verktyg som är bra med ett antal uppgifter som har med skapandet av olika typer av kläder och andra artiklar tyg. Allmänhet kommer en spårning hjul består av en enkel konstruktion som inkluderar ett hjul försedda med sågtandade tänder. Ett handtag gör det möjligt att hålla hjulet mekanism medan hjulet används för att skapa knapphål eller överföra märken och mönster på tyg. En av de vanligaste tillämpningarna av spårning hjulet är kopiering markeringarna från ett mönster på det material som ska användas för att skapa den färdiga produkten. Fördelen med att använda denna typ av konstruktion instrument är att det är möjligt att överföra de märkningar utan att använda ritpapper. Spårning hjul gör det möjligt att tillämpa de märkningar direkt på tyget och eliminera de ibland besvärlig process att hålla ritpapper och mönstret på plats samtidigt.

Tillsammans med att överföra mönster på tyg, kan spåra hjulet stöd även i utförandet av ett antal gemensamma sömnad uppgifter. Hjulet kan användas för att skapa perforeringar i själva materialet, vilket gör processen för att skapa knapphål mycket lättare. En spårning hjul kan också användas för att skapa skårorna i tyg som fungerar i samband med placeringen linjer för att ansluta de olika avsnitten skapades från mönstret. Ett annat användningsområde för en spårning hjul är att skapa visuella element som bidrar till att förbättra den övergripande designen. Till exempel är en spårning hjul perfekt för att skapa pilar som hjälper till att skräddarsy form av en kjol eller blus så att det är mer smickrande för den individ som kommer att bära den färdiga plagg. På samma sätt, en spårning hjul är praktiskt att skapa veck som visuellt intresse för kjolar fronter byxor. Eftersom spårning hjul kan arbeta med alla typer av tyg, är det också möjligt att skapa veck och dart på plagg som är tyngre, såsom manchester och denim. Dessa två uppgifter kan också komma till hands när du skapar gardiner eller draperier med tung eller fodrade tyg.

Köpa en spårning hjul är inte svårt. Flesta tyg butiker kommer att utföra en eller flera modeller för att spåra hjul tillsammans med andra vanliga sömnad verktyg. Hantverksbutiker är också ett utmärkt ställe att hitta en god kvalitet spårning hjul. Även om många märken av hjulet är billiga, är det en bra idé att gå med en spårning hjul som är tillverkad för att användas på tyngre tyger.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.