Vad är en Scrapbook part?

En scrapbook parti är ett parti där gästerna samlas eller arbete på klippböcker. Scrapbook parter får hållas med ett visst tema i åtanke, som resor, och de kan vara deltagande av barn och /eller vuxna. Vissa människor tycker om att organisera scrapbook partierna, eftersom de kan bli nya sociala evenemang som uppmuntrar till aktivitet samtidigt som de erbjuder underhållning för att bryta isen. Det finns ett antal sätt att organisera en klippbok part. Vissa företag erbjuder sig att ta vad som utgör en klippbok part i en låda till ett privat hem eller företag, med deltagare bara dyker upp med de saker de vill i sina klippböcker. Motpart arrangörer kan föra samman de verktyg som behövs på egen hand, eller be gästerna att ta med sig egna scrapbooking leveranser. Eftersom scrapbooking material kan bli dyrt, i de fall sådant material som kan gästerna uppmanas att betala en liten avgift. En scrapbook är en samling av minnen som finns bevarade i ett semi-permanent till permanent sätt . På ett minimum, kommer människor behöver fotografier och andra minnessaker att montera i sina klippböcker, tillsammans med monteringsverktyg som klister, tejp, och hörn foto. Scrapbookers också ofta inkluderar dekorationer i sina klippböcker, kräver saker som pennor, färg, glitter, band, stämplar, på nyhet papper, och så vidare anpassa sina klippböcker, göra dem mer visuellt intressant.

Scrapbooking har en populärt tidsfördriv i en eller annan form i århundraden. Grekerna, till exempel, höll vax tabletter med berättelser om sina liv, en tidig form av journalföring, och när papper och tryckt material blir lätt tillgängliga för medborgarna i genomsnitt, begreppet scrapbooking exploderade. Önskemål att påminnelser om viktiga händelser i livet är naturligtvis förståeligt, och ett förvånansvärt brett sortiment av människor från talmanskonferensen till farmödrar har varit kända för att hålla klippböcker.

Scrapbooking blev särskilt populär i den 20: e talet, då den expanderade radikalt tack vare en explosion på billiga hantverk leveranser och uppkomsten av digitala klippböcker. Många scrapbookers vände sina färdigheter i en bransch som tillverkar klippböcker med begäran om kunder och ledande partierna klippbok för folk som ville lära sig scrapbooking färdigheter. Tack vare ökningen av scrapbooking som hobby, scrapbooking kit är lätt tillgängliga från många båtar butiker.

kan en klippbok part hållas på valfritt antal tillfällen. Vissa tycker om att lägga till en scrapbooking aspekt till barnkalas, att ge barnen något kreativt att fokusera på så att de inte blir uttråkad. Vuxna kan också hålla scrapbooking parter, utbyta olika fynd vilja intressanta tyger att dekorera varandras klippböcker. En scrapbook part kan vara ett roligt sätt att dela med berättelser om resor och andra livserfarenheter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.