Vad är en Keepsake Album?

A Keepsake album, eller "minne bok," liknar en klippbok eller ett fotoalbum, men det är inte bara för bilder. En Keepsake album är avsedd för att visa andra minnessaker och minnessaker också, såsom intyg, prisutdelningar och andra föremål av betydelse, i en attraktiv och lätthanterliga format. Den kan delas med andra eller helt enkelt används för en personlig promenad nedför Memory Lane från tid till annan. Det finns många typer och stilar att välja på, många avsedda för speciella tillfällen som bröllop, födelsedagar, semester, semestrar, födelsen av ett barn eller ett barn har åstadkommit under sitt år i skolan. får Keepsake albumet också användas för att dokumentera släktforskning eller en persons prestationer livstid. Det kan ha fickor bakom Fotosida att hålla priser och certifikat på plats eller vid en skola album, en plats att stash rapportera kort, utmärkelser prestation och andra souvenirer. Skalet har ofta ett utrymme för ett foto, som kommer att göra kan ange innehållet i albumet, även om det inte finns någon tryckt titel.

Baby böcker brukar börja med en nyfödd bild, sedan visa uppdaterade bilder och anteckningar om barnets milstolpar hela albumet. Album för bröllop börjar vanligen med ett foto av den lyckliga bruden och brudgummen, men kan också innehålla bilder av både som barn, liksom bilder av familj, vänner och medlemmar av bröllopsfest. Inuti kan bruden besluta att hålla en samling av torkade blommor från bröllopet och en av hennes inbjudningar.

För ett barn, kanske du vill skapa en sport Keepsake album med teamet bilder, listor över poängen för varje spel, band eller belöningar, och kanske en swatch eller hela Jersey från varje enhetlig. En Keepsake album för dans eller musik skäl skulle också vara intressant, skulle en Keepsake album fyllt med minnessaker från andra extra fritidsaktiviteter eller samhällstjänst, eller en fylld med ett barns konstverk. En annan stor användning för ett Keepsake album är att dokumentera byggnaden eller renovering av ett hus med organiserad "före och efter" bilder, anteckningar och andra detaljer, som när började byggas och när den var färdig. Dessutom gör rabatt inte användningen av ett Keepsake album i näringslivet att dokumentera en person klättra upp för stegen under sin karriär.

A Keepsake album inte nödvändigtvis behöver vara en papperskopia heller. Det är program för att hjälpa samla in och spara bilder och detaljer så att du kan skapa ett album på datorn, eller till och publicera det på nätet för att dela med avlägsna släktingar och vänner.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.