Vad är en Interlock Stitch?

Som ett populärt alternativ för sömnad som används både för hand applikationer samt med många av de bättre symaskiner är interlock stygn ett av de säkrare typer av sömmar som används idag. Idealisk för sömmar på kläder och föremål som är utformade för att se en hel del slitage, det interlock stygn ibland uppfattas som något komplicerat. I verkligheten är interlock metod en mycket enkel typ av sammanlänkande söm som är perfekt för användning med cut-and-sy trikå projekt. Här är en steg för steg för att uppnå en förregling stygn på trikå.

Princip sysselsätter interlock stygn många av samma steg som användes för att skapa ett knapphål stygn. Skillnaden är att interlock stygn kommer att fördubblas igen sig själv på varje rad stygn mönster. Börja slingan igen, börja med att förankra tråd på undersidan av plagget. Från den utgångspunkten, kör tråd fram till den första cross tråd används i knapphålet stygn, ta hand för att köra med, eller förregling med korset tråd. Går vidare till nästa ruta i konstruktionen, upprepa processen tills du har den längd som du vill arbeta med. Allt detta lägger de grunden för att inleda den andra fasen av samverkande processen.

Härnäst kommer du att påbörja processen med att återvända till startpunkten. Men där du vill passera under de trådar som bildar söm redan gjort. Upprepa denna process som du avancerar från torg till torg. Vad kommer att visas är ett mönster som liknar konturen av en stjärna inom intervallet maskor.

Skapa en förregling maskan är vanligt på ett antal av textilprodukter. Några handdukar och tvättlappar är fållade med en förregling stygn. Många tillverkare av sport-shirts och tröjor kommer att använda kommersiellt symaskiner som är inställda på att använda en förregling söm för en mer hållbar tätning på alla enskilda delar av kläder. Även i de flesta fall interlock tekniken är på insidan av plagget och inte avsedda att ses, kommer de flesta tillverkare använder vit tråd eller tråd som är samma färg som tyget.

Emellertid kan en förregling stygn också användas som ett dekorativt element på skjortor, blusar, och även om tillfälliga shorts och jeans. Att skapa en dekorativ gränsen på ett plagg kan förregling stygn metoden införliva använda en kontrasterande färg på tråden, så det kommer att stå ut från materialet. För personer som väljer att anställa den interlock stygn för hand, är det möjligt att använda två eller flera färger på tråd, överliggande mer än en runda i interlock stygn för att skapa den önskade effekten.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.