Vad är en Embossing Gun?

ett relieftryck pistolen är en liten uppvärmning anordning som används för att skapa upp bilder, vanligen på papper. Dessa verktyg används oftast med gummi stämpling. En stämpel placeras på papperet, prägling pulver strös över den våta stämpel, och vapnet värmer pulvret-smälter den och lämnar efter sig en upphöjd bild av stämpeln. En prägling pistol liknar en hårtork eftersom det är en handhållen apparat som ger en ström av värme, men har en rak form. Till skillnad från en hårtork, luften släcka på en låg hastighet, för att inte spränga prägling pulvret bort i bilden. Värmen är koncentrerad och allmänhet blåser hetare än en hårtork också. Dessa farkoster pistoler är vanligen elektriska, även om det finns flera funktioner verktyg som drivs av butan.

Så här skapar en relief bild med ett relieftryck pistol, först välja en stämpel, bläck färg, och prägling pulver. Stämpel på papper med de bläckdynor kort stund och häll prägling pulver på bilden medan bläcket är våt. Skaka överskottet pulvret bort från bilden och skicka tillbaka det till behållaren för senare användning. Propp i prägling pistol och slå på den. Håll den några inches ovanför bilden och kör Gun sakta fram och tillbaka över bilden, tills pulvret smälter, vrid sedan vapnet av.

Temperaturen på luftflödet är tillräckligt för att smälta pulvret smälter som regel vid ca 200 ° Fahrenheit (93 grader Celsius). Eftersom luftflödet är koncentrerad, är en prägling Gun syftar till att undvika brännande papperet. Det är också konstruerad för att hantera återkommande och frånkoppling, en funktion som vissa andra typer av uppvärmning verktyg inte kan göra.

När du använder en prägling kanon, är det viktigt inte blockera ventilerna på baksidan av pistolen. Dessa ventiler är viktigt att förhindra överhettning och påföljande brand. Munstycket på pistolen kan bli ganska varm, även med kort tids användning, så ingen bör inte beröra detta område efter användning. Flesta embossing kanoner komma med ett stativ för att hålla dem efter användning för att förhindra att munstycket från att röra ett bord eller annan yta. Vissa har också en sköld för att skydda användaren från munstycket, och detta bör inte tas bort av säkerhetsskäl.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.