Vad är en Duct Tape plånbok?

Vävtejp är en av de mest mångsidiga typer av band. Det är oftast svart eller silver och är gjorda av vinyl och andra tyger. De användningsområden för det här bandet är många och det finns även tävlingar årligen för att hitta den mest innovativa skapelser med bandet. En enkel sak att göra, väl inom räckhåll för den kompetens de flesta människor är silvertejp plånbok, som är hållbara och kan ge ett intressant samtalsämne, mode uttalande.

grund och botten är silvertejp plånbok består av remsor av tejp kombineras på olika sätt att skapa en pengar innehavare. Plånböcker kan också funktionen hållare för kreditkort, körkort och även förändring. Det finns många instruktioner för hur man gör en plånbok silvertejp, och dessa tenderar bara att skilja sig från mängden extra önskad fickor. Det enklaste silvertejp plånbok blir något större än storleken på den genomsnittliga papper pengar i ett land. I USA innebär detta första band av tejp som används måste vara cirka 8,5 inches med 7 inches (21,59 cm x 17,78 cm). Detta sker genom att lägga band ihop tills storlek uppnås, och tar vanligtvis flera stycken av tejp. När önskad storlek uppnås är plånboken vikas på mitten och sidorna är tejpade för att skapa en ficka för pengar. Observera att det vanligtvis inga utsatta klister finns i den färdiga silvertejp plånbok. Leaving band utsatta skulle göra plånboken värdelösa eftersom trycket från plånboken sitter i en ficka skulle resultera i pengar eller andra saker att hålla sig till bandet. Men vissa instruktioner föreslår att du lämnar en del av de exponerade tejpen och inte dubbel tejpning det när man delar kredit infoga. Det är inte alltid nödvändigt att skapa en plånbok silvertejp. Om folk har ont om tid eller kreativitet de kan köpa dem också. Priset på dessa varierar plånböcker och de är oftast lättast att hitta på nätet. Vissa hävdar att köpa en plånbok silvertejp är fusk, och missar den punkten eftersom de inte är något billigare än andra plånböcker gjorda av billiga material. Men för dem som vill det mode uttalande utan arbete, kan en sådan plånböcker vanligen köpas för mindre än $ 20 US dollar (USD).

Användningsområden för silvertejp fortsätta att expandera, och folk kan finna inte bara en plånbok tejp eller två till salu, men kan också hitta silvertejp portmonnäer. Den uppfinningsrikedom stannar inte vid pengar behållare, och en fascinerande skapande är silvertejp balklänning. Dessa kan vara ett perfekt komplement till den fashionabla silvertejp handväska.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.