Vad är en Die Cut Machine?

En stansas maskinen används för att skära ut en mängd former, mönster och teckensnitt. Dessa former, mönster och teckensnitt används sedan på hantverk och projekt av något slag. Olika material kan skäras beroende på projektet och stansas maskinen används. Dessa maskiner används ofta av scrapbookers, beslutsfattare kort och lärare. Olika projekt som en stansas maskinen används för att innehålla elektroniska anslagstavlor, kort och kuvert, layouter scrapbook, dekorationer part eller göra hantverk kits.

Alla stansas maskin på marknaden har olika funktioner. Något att ta hänsyn till vid köp av denna maskin är om att köpa en som behöver en dator eller en som kan användas manuellt utan användning av en dator kunskap. Vissa stansas maskiner är manuell och inte kräver någon dator, vilket gör dem helt bärbar.

Portabilitet är viktigt att en person som inte vill vara bunden till ett område i deras hem medan de arbetar. Det ger dem möjlighet att plocka maskinen upp och flytta den till det område de vill arbeta. Andra stansas maskiner är elektroniska men fortfarande kräver ingen dator, så att de kan vara portabel också. Vissa stansas maskiner kräver en dator och Internet-kunskap. Även dessa maskiner tenderar att erbjuda ett mycket bredare användningsområde, de är svårare att arbeta med och rekommenderas inte för någon som är tekniskt utmanas.

tillverkare att skapa stansas maskiner vanligtvis har olika maskiner att välja mellan inom deras företag. Deras syfte är att göra sina maskiner tillgängliga för alla och att fortsätta göra sina produkter bättre. Sizzix ™ är ett företag känt för sina manuella maskiner stansas. Original Sizzix ™ Machine är den första stansas maskin som tillverkades av företaget. En person placerar dör i maskinen, sedan driver dö genom genom att rulla i handtaget. Tärningen som drevs igenom skär ut mönstret på papper eller ger ett intryck om ett relieftryck die används. Den BIGKick Machine är populär för att dö större nedskärningar, och Big Shot maskinen är känd för är den största av alla maskiner som Sizzix ™. Big Shot Machine kan använda alla dies från Sizzix ™. Sizzix ™ maskiner bekvämt skära en mängd olika material såsom papper, tyg, filt, gummi och skum.

Xyron ® är känt för sin personliga Cutting System. Detta system är liten och kräver inköp av olika böcker för maskinen att skära. Varje bok visar Crafter hur man programmerar Personal Cutting System för att få önskad form. Detta system är dock begränsade, och bara nedskärningar dör i tre storlekar. Xyron ® Wishblade ® är datoriserade och kräver användning av en dator att arbeta. Oavsett hämtas på datorn finns tillgänglig för användning med Wishblade ®, så det finns inga begränsningar för de teckensnitt som kan klippas.

Provo Craft ™ har flera olika maskiner stansas. Den Cricut ® står ensam och kan användas utan dator. Det är ett elektroniskt stansas maskin som behöver anslutas till ett eluttag för makten. Patroner köps med typsnitt och former och är anslutna till Cricut ® för kapning. Den Cricut Expression ™ är en större version av Cricut ®, skärning större storlekar med fler funktioner. Samma bläckpatroner införskaffats för Cricut ® kan användas i Cricut Expression ™. Den Cuttlebug ™ är ett manuellt stansas maskin som skär och embosses med hjälp av olika dör liknar Sizzix ™ maskiner. Den Cuttlekids ™ Shape Maker är en miniatyr av en stansas maskin och var speciellt konstruerad för att användas av barn. Dess enkel användning tillåter barn att klippa ut bokstäver och bilder att använda om skolprojekt, dörrar sovrum, skåp, etc.

Quickutz ® är känd för Squeeze Personal Die-Cutting System. Detta system är mycket portabel men begränsar användaren att endast en storlek stansas. Revolutionen Machine är en stor stansas maskin som Quickutz ® som är manuell men tillåter stora nedskärningar. Den Silhouette ™ är den senaste stansas maskinen på marknaden Quickutz ®. Det är en digital stansas maskin och behöver en dator och tillgång till Internet ska användas. Alla hämtade teckensnitt och mönster på en persons dator kan användas med Silhouette ™, som ger personer friheten att klippa alla design i alla storlekar.

Dessa är bara några exempel som finns på marknaden, ytterligare forskning rekommenderas för en person som vill äga en maskin stansas. Forskningen kan göras online eller i en klippbok butik. Vissa scrapbook butiker håller klasser som gör personen en praktisk demonstration, ge dem en uppfattning om hur maskinen fungerar. Detta rekommenderas eftersom dessa maskiner kan vara dyra.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.