Vad är dubbelsidig tejp?

dubbelsidig tejp kan vara en mycket användbar typ av tejp. I de flesta typer av tejp, den självhäftande eller "sticky del" tillämpas på en sida av bandet bara. Detta innebär att människor omslag presenter, till exempel, måste visa bandet på utsidan av den gåva, som vissa människor känner är inte söt nog. Däremot har dubbelsidig tejp lim på båda sidor av bandet, som kan möjliggöra för människor att fästa två saker tillsammans utan att bandet visar.

För vanliga typer av band för hemmabruk, är det viktigt att besluta om fördubblats tejp behövs. Ibland andra sidan lim kan vara mer nackdel än fördel. Om den andra sidan av bandet är utsatt, kan man hålla sig till andra saker. Enkelsidig tejp kan vara mer lämpliga för vissa projekt.

Perfekt snygg inslagning av presenter dock kan uppstå när tejpen placeras mellan lagren av papper som måste fästas ihop. Tejpen ska inte visa. En annan användbar tillämpning av dubbelsidig tejp är i god hantverk projekt. Den kan ersätta lim och bifoga två saker tillsammans på samma gång. Konstverk kan monteras på brädor med dubbelsidig tejp, och massor av människor som gör klippböcker använda den.

För projekt som kräver speciell vård, där växer enstaka låga syra versioner av dubbelhäftande tejp som kan köpas i konsten utbudet butiker och på många ställen på nätet. Andra typer av bandet är tillgängliga för användning i dekorer tyg eller för mycket byggapplikationer. Men i livsmedelsbutiker, den vanligaste dubbelsidigt hittades band är enkla märken som Scotch ® Tape för vanlig användning hemma. Det finns några ovanliga användningsområden för dubbelsidig tejp. Särskilda typer av bandet kan användas för att hålla latex bra cuper eller Braza ® behåar på plats. Läkare kan använda speciella band till lämpligt läge vissa typer av medicintekniska produkter såsom trakeotomi rör. Dubbelsidig tejp har många tillämpningar inom byggande och hem reparation. Plast, till exempel, kan hållas på plats med det.

Även om de flesta gånger, vill människor inte vill att andra självhäftande visar sida del, det finns varför den andra sidan bör förbli exponerade. Folk kunde använda dubbelsidig tejp för verktyg som verkar glida ur handen, som hammare. Genom upprepad användning, skulle de självhäftande uttjänt bort och bandet skulle behöva bytas ut.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.