Vad är Wellpapp?

Wellpapp finns i två former fodrade och ofodrad. Fodrad wellpapp stel lager papper som omsluter ett veckat lager mellan en eller två släta "liner" skikt. Den fluted ytskikt ger extra styrka. Papper som vi känner som papp faktiskt fodrad wellpapp. Ofodrat wellpapp består av veckat kordlagret och är flexibel.

Wellpapp produkterna är lätta, mångsidiga och hållbara. Fodrad wellpapp används i en mängd olika tillämpningar, främst för att göra lådor som används för att fartyg och lagra material. Fodrad wellpapp kan också användas för skyltställ för butiker, barnens leksaker såsom block och lekstugor, och även för moderna möbler. är Ofodrat wellpapp används vanligen för att skydda ömtåliga material under transport eller för dekoration. Ofodrat wellpapp var den första typen av wellpapp uppfann i slutet av 1800 för användning inom sjöfart orkanen lampor. Dekorativa ofodrad wellpapp finns i många klara färger och är mest vanligt förekommande gränsar anslagstavlorna vid institutioner som skolor och sjukhus.

Lined wellpapp lådor finns i olika styrkor och är betygsatt av hur mycket vikt de kan tåla. Om du tittar på undersidan av en wellpapp låda, kommer du att se dess kant betyg krossa test-hur mycket vikt en viss låda tål innan dess kanter kommer spänne. Flesta fodrad wellpapplådor är engångs väggen "eller består av endast ett lager av wellpapp. La skikt fodrad wellpapp resultera i starkare lådor eller andra produkter. kan Lined wellpapp tryckas med ljusa grafik och färger och används ofta för att göra robusta, tillfälligt skyltställ för butiker. Det används också för att göra möbler, såsom stolar för sittplatser, soffbord, eller askar förvaring av olika slag. Det rena utseendet på fodrad wellpapp kan passa bra med en modern, industriell estetik.

Wellpapp produkter är också lätt att återvinna när de inte längre behövs eller ville. I själva verket är de flesta wellpapp gjort, åtminstone delvis, av återvunnet papper. Den använda fibrer för att göra fodrade och ofodrade wellpapp ursprungligen kommer från trämassa. Flesta wellpapp som används i Nordamerika är tillverkad i USA och Kanada.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.