Vad är Wax Keepsakes?

Wax minnessaker är souvenirer gjorda av vax. Premade vax souvenirer kan vara till salu i en presentaffär. Vissa turistattraktioner, dock har stora maskiner som gör att besökarna köper vax minnessaker i form av attraktion eller någon del av lockelsen. En dinosaurie museum, till exempel, kan erbjuda vax minnessaker i form av byggnaden eller i form av olika dinosaurier som finns utställda.

För att köpa vax minnessaker som nyligen skapade en besökare infogar pengar i maskinen och klockor som den heta, är smält vax sprutas in i en form. Vaxet sedan kylas inuti formen innan stänker för besökare som ska hämtas. Ofta är dessa vax minnessaker är fortfarande varm vid beröring och kan böjas eller snedvrids lätt om den inte hanteras förrän helt svalnat.

människor som tycker om att göra egna hantverk kan också skapa vax minnessaker i stort sett samma sätt . För det första måste Crafter skapa mögel i önskad form med hjälp av plast eller metall. Alternativt kan mögel köpas från ett hantverk butik och som används vid skapandet av vax minnessaker. Det Crafter kan också köpa vax från farkosten butiken. Vax skall smälta på svag värme i en kastrull. Vax bör endast smält och aldrig kommit till en koka när de används för att skapa vax minnessaker. När vaxet har framgångsrikt smält, bör det hälls i formen tills hela mögel är fylld med vax. Efter vaxet stelnat kan den enkelt tas bort från mögel.

Wax minnessaker göra för attraktiva och souvenirer kul. Crafters intresserad av att ta projektet ett steg längre kan köpa paraffin och vekar för att göra deras vax minnessaker i ljus. Lägga eteriska oljor eller konstgjorda oljor kan omvandla vax minnessaker i fina doftande ljus.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.