Vad är Vattentät Tape?

Vattentät tejp är en typ av vanligtvis tejp med en vattentät eller vattenavvisande konstruktion, som kan vara enkel-eller dubbelsidig. Det kan vara mycket användbart för att hålla en rulla runt, eftersom denna typ av tejp har ett brett spektrum av användningsområden, både hemma och på resande fot. Många järnhandeln lager vattenfast tejp, vanligtvis i en mängd bredder och färger, och det kan också vara anpassade beställas eller köpas i anläggningar som byggvaruhus och plantskolor. En av de mest uppenbara användningsområden för vattentäta bandet i avlopp, där impregneringsmedel är mycket viktigt, oavsett om det är en tillfällig korrigering eller permanent konstruktion. Byggnadsarbetare använder också vattentät tejp för saker som tätning dörr och installationer fönster så att de inte läcker när de är klara, och för tillfällig täckning av hål och luckor för att hindra vatten från att komma in medan byggandet pågår. Vattentät tejp används också vid tätning av kanaler och liknande program. i naturen, kan vattentät tejp användas som undersökningen tejp, för att markera olika objekt och märka växter. Vattentät tejp kan utformas för att skrivas om så att människor kan göra noteringar om växter och bifoga anteckningarna med tejp, och den kan också användas för att fästa växter stödjande insatserna. Nonadhesive versioner är vanligare i trädgårdsarbete så att anläggningen inte fastna i bandet. Detta band är också praktiskt för reparation av slangar, utomhus läckande kranar och andra frågor som faller utanför.

Några första hjälpen och medicinsk band är också vattentät. Fördelen med att använda vattentät produkter för bandage är att vatten inte kan tränga igenom bandaget och bidra till infektion i såret. Tejpen kan också fungera som en isolator för att förhindra att blod och kroppsliga sekret från att komma ur bandage och cylindrar, hålla dem mer hygieniska. Många första hjälpen kit har en rulle med vattentät tejp, och det är också vanligt förekommande i läkare kontor, kliniker och sjukhus, i en mängd storlekar.

Människor kan också komma med några kreativa användningsområden för vattentät tejp. Till exempel kan det användas för att fastställa en strapless behå eller klänning på plats så att plagget inte ska glida ner under kvällens lopp, som orsakar besvär för bäraren. Detta band kan också vara användbart för snabba lösningar av skor, jackor och andra kläder, och det kan användas på båtar, bilar och flygplan, där den vanliga band brukar inte motstå villkoren.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.