Vad är Tricotene Fabric?

som material alternativ som är idealisk för varmare klimat, är tricotene tyg anses vara en av de bästa valen när de plagg som behöver hålla formen och fortfarande tillåta nedkylning vindar passera genom fibrerna. Här är några egenskaper tricotene tyg, liksom några exempel på hur tricotene tyg används för både kläder val och som ett behändigt material runt huset.

Producerad vara Tropic vikt ull, tricotene Tyget har kylning egenskaper som är förknippade med de flesta sommartid ull blandningar. Ljuset ull tyg är tillverkade med en tuskaft som fritt tillåter luftcirkulation, men är hårt nog för att skapa möjlighet att fatta ett veck eller trycka lätt.

Tricotene tyg tenderar också att motstå skrynkling, vilket är en stor fördel när det material som används för framställning av fritidskläder för varma vädret användning. Tillsammans med wrinkle-resistenta egenskaper, tricotene tyg draperier mycket väl, vilket också hjälper till att hålla titta glatt och polerad, även med ett par casual gå shorts.

När det gäller kläder, är tricotene tyg ett populärt val för användning i casual byxor för män. Tricotene byxor finns i alla färger och kan göras i alla typer av stilar, från snygga Chino stil byxor för dagen slitage och dragsko byxor som är idealiska för fritidskläder på kvällen. Män kan också ha casual shorts tillverkade av tricotene tyg, med tanke på deras lättviktskonstruktion och förmågan hos det material som inte vissnar i en oformlig massa under fuktiga dagar.

På samma sätt pantsuits för kvinnor görs ofta med tricotene tyg. Eftersom materialet håller sin form så bra, är det möjligt att skapa ett brett utbud av tricotene pantsuits featuring allehanda nedskärningar och stilar. Det varma vädret överklagande av tyget gör det möjligt för pantsuit att se ut som nya i slutet av dagen som den gjorde tidigt på morgonen. Som ett material som rör sig lätt med bäraren, inte tricotene tyg inte skapa några av de onödiga susande ljud som så ofta förknippas med lätta syntetiska tyger. Eftersom tricotene tyg görs med ull, kommer pantsuit sannolikt att vara omodernt långt innan materialet slits ut.

För alla som vill se bra ut samtidigt som lever och arbetar i tropiska platser, är tricotene tyg ett idealiskt sätt att uppnå detta mål. Mellan andningsförmåga av materialet och det faktum att en bra klippt tricotene outfit inte tappar formen eller börja vissnar även om luftfuktigheten är hög, tricotene tyg är ett måste för nästan alla tropiska garderob.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.