Vad är Thread Nippers?

Thread avbitartång är enkla tråd sax som huvudsakligen är avsedda för gängskärning i koncis och rent sätt. Generellt är mönstret för dessa typer av saxar mindre än ett par sömnad sax och passar lätt in i handflatan. Många versioner av tråd avbitartång är inte mer än fyra inches i längd.

I form tråden avbitartång är konfigurerade för att likna en pistol som har vänt upp och ned. Driften av saxen innebär vanligtvis sätter pekfingret genom ett finger guide medan koppning enheten i handen. Genom att öppna och stänga handen fungerar talan har två blad på tråden avbitartång, gör det möjligt att tillämpa så mycket eller så lite tryck som krävs för att uppnå ett skarpt snitt för berörda ämnen. Målet för tråden avbitartång är att skära igenom tråd, även om tråden är tjock eller tillverkad av ett särskilt robust material. På grund av den icke-traditionell design för saxen, är det möjligt att tillämpa krav på trådar som är mer hållbara, till exempel vissa syntetiska blandningar. Personer som arbetar textilväxter att förfina syntetiska fibrer för användning i mattor och klädsel ofta utfärdas tråd avbitartång för användning vid gängskärning krävs. Med sin lättviktskonstruktion och relativt små dimensioner kan avbitartång lätt kan anslutas till en kedja som bärs runt halsen, liksom lätt ryms i en ficka byxor.

Även huvudfunktion tråd avbitartång är att skära trådar med ett skarpt snitt, de är också sysselsatt med några andra uppgifter. Saxen kan också användas för att skära igenom tjockare tyger, såsom duk. Eftersom tråden avbitartång är så lätt att hålla, är det möjligt att använda dem för att göra ett mycket rakt snitt i tyget. Tillsammans med styckning i tjocka material, tråden avbitartång är också idealiska verktyg för popping eller slita en söm på kläder med tyngre tyg, såsom denim.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.