Vad är Styrofoam Balls?

Styrofoam ™ bollar är en varumärkesskyddad produkt av Dow Chemical Company. Styrofoam? är extruderad styrencellplast och medan en firma, är det ofta felaktigt används som samlingsnamn för alla polystyrenskum. Styrofoam? utvecklades av Dow Chemical Company i 1940-talet och har använts för att skapa ett antal produkter och applikationer. Styrofoam? Bollar är bara en typ av cellplast? Produkten, som är vanligast för Craft-projekt.

Styrofoam? Bollar är sfäriska former av polystyrenskum som kommer i storlekar från en tum (2. 54 cm) till åtta inches (20,3 cm) i diameter. Den crafting tillämpningen av cellplast? bollar är i hög grad varierar. De är tåliga och kan kapas för att passa ett projekt eller kan användas tillsammans med andra Styrofoam? former som block, käglor, ringar eller att utföra en rad dimensionell projekt.

Exempel på farkoster idéer som Styrofoam? bollar som oftast används är vetenskap rättvis planetarier och andra projekt, julgransprydnader och andra dekorationer semester, och konstgjorda blomsterarrangemang. Det finns dock en mängd andra projekt som kan skapas med Styrofoam? bollar och andra former.

För crafting ändamål, Styrofoam? har många positiva egenskaper. Det kan målas med akryl hantverk färg, men inte använda lösningsmedelsbaserade färger och bara använda sprutlackeringsfärger som anger användning av skum. Styrofoam? Bollar och andra former kan lätt skäras med en tandad kniv hantverk ändra för skulptering. Den robusta konstruktionen av cellplast? gör det enkelt att infoga hantverk plockar säkert. Limning görs bäst med en låg temperatur limpistolen.

Styrofoam? bollar är inte detsamma som andra vanliga polystyrenskum produkter, såsom den lilla statiska producerar bollar att fylla några beanbags och uppstoppade djur, eller "jordnöt" formad förpackningsmaterial som används inom sjöfarten. Det är inte heller samma material som används vid tillverkning av engångstallrikar och koppar. I den generiska användningen av termen har Styrofoam fått en dålig rap för oönskade miljöeffekter som ett icke-biologiskt nedbrytbar produkt. Men Dow Chemical Company att deras äkta Styrofoam? produkter är tillverkade av återvunnet extruderad polystyren och deras Styrofoam? Bollar och andra formade produkter kan återvinnas.

För att återvinna Styrofoam?, helt enkelt ta bort alla bifogade material som plockar blommor och tyger, och placera dem med andra återvinningsbar plast.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.