Vad är Ribbon Embroidery?

Ribbon broderi innebär användning av känsliga och vackra band att skapa utsökt sydda mönster. Liksom traditionella broderier, är band broderi ofta används för att dekorera en bas tygstycke, som ett täcke, klädesplagg, handväska, eller näsduk. Ribbon används ofta för att brodera blomma mönster, som färg och glans av bandet kan fästa uppmärksamheten på design. Det finns otaliga varianter av band finns, av varierande färg, design, tjocklek, mönster, tyg och flexibilitet. Vissa innehåller styv tråd för att hjälpa band bibehålla sin form, medan andra är gjorda av silke för överlägsen lyster och en behaglig mjukhet. Ribbon broderier använder vanligtvis icke-wired band för att underlätta sömnad sker. Silk är populär, men akryl, rayon, bomull och satin band är också bra substitut.

Broderier kräver behärska några grundläggande stygn för att skapa fantastiska mönster och motiv. Med band broderier, är en av de viktigaste maskor kallas bandet stygn. Efter sömnad en piska eller raksöm, dra en längd av band ut med nålen. Lägga lösa band på underlag av textilvara, skapa en krusade kronblad med stygn tillbaka genom den lösa band, ungefär halvvägs längs dess längd. Denna enkla stygn kan läras på ett ögonblick, och gör det möjligt att snabbt och enkelt skapa grundläggande blomma kronbladen. En av fördelarna med band broderi är att den ger sy en tredimensionell effekt. Beroende på hur löst materialet sys, blommor och mönster kan man hoppar ut från basen tyg hjälp av sömmar som bandet stygn. För att få detta önskad effekt är det avgörande att aldrig dra maskor genom för hårt, eftersom detta kommer att platta till konstruktion och minska de dramatiska utseende. Det finns några grundläggande förnödenheter för band broderi som lätt kan hittas vid sömnad eller butiker hantverk. Förutom bastyget och bandet, kommer att kräva broderi broderi nålar, ett band eller ram för att hålla tyget sträckt och stadig, och eventuellt en fingerborg att skydda mot nålen idioter. Experter föreslår börjar med sidenband, eftersom de är lätta att arbeta med och ser underbar även med beginner's design. Grundläggande broderi mönster och bra böcker kan också finnas i bokhandeln eller sömnad affärer leverans.

hantverk såsom band broderi kan förvandla en vanlig present till en ovanligt personlig minnessak. Överväg att köpa vanligt näsdukar, skjortor, eller portmonnäer tyg och brodera dem att ge bort i present vid speciella tillfällen. Konsten broderier går tillbaka tusentals år och har en lång och romantisk historia. Spending noggrann tid att behärska båten och timmar skapar en vacker present till någon du tycker kan betyda mer än den dyraste finns i hela världen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.