Vad är Parchment Craft?

Pergament hantverk hänvisar till spets-liknande papper hantverk gjort med olika verktyg. Pergament crafting tros går tillbaka till åtminstone den 16: e århundradet i Europa och är oftast förknippas med katolska munkar och nunnor som skulle använda tekniken Lacy papper för att skapa gemenskap kort och gränser för religiösa bilder. Efter den 16: e århundradet, blev pergament hantverk populär i Sydamerika som europeiska missionärer kom dit. By the 19th century, lades franska inspirerade blommor till Lacy mönster som ger båten ett tilltalande romantisk look. I dag, alla typer av mönster pergament hantverk finns från barn teman till semester dekorationer till traditionella spets och blommönster. De leveranser som används för pergament hantverk, såsom papper och verktyg för att skapa olika effekter, säljs separat och i satser. Pergamentpapper hantverkstekniker kan användas för att skapa gratulationskort, bokmärken, inbjudningar, tapeter, dekorativa lådor, nyanser lampa och taggar gåva. Parchment Craft Supplies används också för att göra dekorationer till sidor som visar fotografier i den populära hantverk kallas scrapbooking. En populär typ av pergament crafting verktyg är en prägling pennan och det skapar attraktiva upp avsnitten i pergament papper.

Pergament hantverk mönster ser ut ritningar som de i en målarbok, även om några avancerade av dessa är mycket invecklad och detaljerad. Varje pergament Crafter använder ett mönster på olika sätt beroende på vilka tekniker och verktyg används. Till exempel för ett pergament crafting mönster av ett knippe ballonger bundna med ett band båge, skulle de flesta konsthantverkare använda ett relieftryck pennan för att skapa en rundad ser till varje ballong. Ändå olika konsthantverkare kan använda olika tekniker för bandet Bow. Till exempel kan en person färg den med blå krita medan en annan inte får endast använda en annan färg, men väljer att använda ett hålslag verktyg för att skapa ett mönster av små hål i fören. Förutom pergamentpapper, mönster, är olika typer av verktyg och kritor, ritpapper och saxar som används i pergament hantverk. Vissa förtryckt pergament mönster papper hantverk har redan tekniker såsom perforering, medan andra är klart. Pergamentpapper finns i grått och vitt samt olika färger. Vellum är en fin typ av pergament som ofta används för speciella utseende såsom fantasi inbjudningar.

Traditionellt gjordes pergamentpapper från sträckte djurhudar som de från getter , kalvar och får. Vellum gjordes huvudsakligen från kalvar "hud. Idag är de flesta av pergament papper och pergament framställt av vegetabiliska material snarare än djurhud.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.