Vad är Paper Crimpers?

Du kanske har märkt papper hantverk projekt som integrerar texturerat papper med olika mönster. Textured papper kan köpas i lösvikt, men konsthantverkare kan också skapa texturerat papper med hjälp av papper crimpers. Paper crimpers fungerar som en punsch, med en upphöjd mögel som lämnar ett präglat mönster på papperet. Många hantverk leverans butiker säljer papper crimpers med ett sortiment av tillgängliga mönster, eller block som kan slås ut för att skapa olika mönster.

Papper hantverk är oerhört varierat, och begränsas endast av fantasin hos Crafter. Scrapbooking, papper collage och tredimensionell papperskonst alla nytta av olika färger och strukturer av papper. Hålla ett omfattande bibliotek av texturerat papper kanske inte alltid är praktiskt, eftersom krossning pappret kan snedvrida eller skada mönstret. Papper crimpers kan du crimp papper, folie och några andra bearbetning av material såsom ljus plast på ett behov när det behövs. Det låter dig lagra papper mycket mer effektivt, eftersom du inte behöver oroa sig för krossning känsliga mönster. Den mest grundläggande papper VECKARE ser ut som ett antal rullar som du mata papper genom. Eftersom papperet passerar rullarna är mönstret präglat i det. I ett dokument VECKARE som gör att du kan ändra mönster, kan rullarna tas bort, så att du kan lägga olika dem i. Andra är avsedda att skapa ett mönster bara. Roll-genom papper crimpers är dock begränsade, eftersom bredden på papper crimpers bestämmer bredden på mönstrade papper som du producerar. De är vanligtvis säkra att använda för små barn med tillsyn av en vuxen, vilket gör dem ett bra val för ett barns hantverk verksamhetsområde.

Papper crimpers kan också produceras i form av platta pressar. Denna typ av papper VECKARE kan variera i storlek från mycket små, kan producera endast en minimal mönster område, till mycket stora. Utbytbara kuddar kan också användas i dessa papper crimpers att producera olika mönster. De tenderar att ta upp mer plats i arbetsrummet, men du kan kanske crimp mycket större papperslappar med användningen av dessa papper crimpers.

One av de vanligaste veckad mönster är KORRUGERING, men papper crimpers inte bara göra wellpapp. De kan användas för att emboss något mönster, och vissa bolag kan du skapa mönster anpassade papper. Hjärtan, stjärnor, diamanter, cirklar, repetitiva geometriska mönster och abstrakta mönster är alla vanliga val för papper kontaktpressning mönster. Den strukturell och strukturella element som skapats med hjälp av papper crimpers kan göra ett projekt verkar flerdimensionell och livlig.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.