Vad är Needle Innehavare?

Needle innehavare är minnen för stickor. Människor som sticka vanligtvis behöver en samling av olika storlek nålar för att tillgodose olika mönster. Som en strumpsticka samling växer, stickare behöver en plats att lagra sina diverse nålar. Detta bidrar till att organisera dessa och göra dem lätta att hitta. Termen kan också avse ett sätt att lagra synålar.

Needle innehavarna finns i många utföranden. Stickare kan göra sina egna av tyg, vilket är ett bra sätt för stickning entusiaster att välja sitt eget material, färger och mönster. En symaskin är inte nödvändig för att strumpsticka innehavare eftersom det ofta är ett enkelt projekt som kan vara handsydda. för att bättre organisera nålar, kan stickare leta efter en nål med avdelningar för att hålla nålar separat. Nålarna kan då ordnas efter storlek eller material. En tjock, gör kraftiga tyger som kanvas, denim, bomull eller vadderat bomull ett bra innehavaren eftersom den spetsiga ändar stickor är mindre benägna att peta igenom.

Needle hållare finns för raka stickor, som är den typ med en knopp i ena änden för att förhindra maskor från att falla av, och även för rundstickor, som finns i en mängd olika längder bygger på kabeln som ansluter nålarna på varje ände. En nål för rundstickor kan vara av plast eller tyg. De är ofta utformade så att nålar kan glida in i en öppning, så att ändarna hänga fritt. Andra rundst innehavare låta stickare att inlägga dessa kanyler i en plastficka, där nålarna stanna löst lindad tills den ska användas. När du letar efter nål försäkringstagarna bör stickare se till att de är långa nog att rymma deras längsta stickor, som nålar finns i olika längder. Hållare för nålar kan rullas upp och fästas med band eller kardborrband för att stänga. Det gör dem lätta att transportera om en Knitter tycker om att göra en mängd olika storlekar nål med henne.

Knitters kan hitta mönster med nål på olika hantverk webbplatser och forum, men det är lätt att komma med en unik design. När du skapar en hållare, bör en Knitter besluta hur man håller nålar separat, för raka stickor, eller hur stora utrymmen bör, för rundstickor. Fickor stor nog att rymma mer än en uppsättning nålar kan göras, om så önskas. Sätt att fästa nålen storleken på de enskilda fickor finns också, som gör det lätt att identifiera nålar med ett ögonkast.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.