Vad är Metal Embossing?

Metal präglingar är konsten att skapa upp och släta mönster på tunna metalliska blad. Smidigt håligheter av de mönster som kan fyllas med färg eller vänster som den är. Präglade metall tekniker används ofta för att skapa dekorationer att hänga upp för parterna eller att använda i scrapbooking. Scrapbooking är konsten att lägga till färgglada ramar, text och accenter till fotografier i fotoalbum. Metal embossing Craft-projekt kan vara både roligt och enkelt att göra med bara ett fåtal varor.

en nybörjare metall prägling konst kit normalt har ett par blad av metall, en stylus verktyg, ett enkelt mönster och instruktioner. Den grundläggande tekniker för prägling av metall omfattar placering av mönstret på baksidan av metallplåt och spåra linjer med en penna. En stylus är ett verktyg som liknar en inkless penna, men den har en trä glödlampa-formad slut. De avrundade slut hjälper skjuta ut områden på plåt som ett äpple i en fruktskål mönster. Den något spets i pennan används för att skapa linjer.

Efter linjer är gjorda med pennan på mönstret på baksidan av plåt, den Crafter sedan vänder bit över. Samma teknik som användes på framsidan används på baksidan för att göra varje rad djupare. Efter det är den andra änden av pennan används för att driva ut delar av metall från baksidan till framsidan. De delar som skall tryckas ut beror på vilka områden på mönstret skulle se bäst rundade snarare än platt. Metal embossing härstammar från den franska konsten teknik som kallas repoussage som betyder "att skjuta tillbaka. "

fördjupningar i metall prägling projekt kan fyllas i med färg, en del satser är en uppsättning färger. Embossing målar har ofta en grumlig ser till dem som vänder sig glansiga och genomskinliga, ungefär som de ser ut keramik, efter färgen torkar. Större präglade metall konstruktioner göra utmärkt part dekorationer eller bitar konst att hänga på väggarna. Mindre präglade former är ofta tillverkade för användning i scrapbooking såsom en formad metall pjäs och målade som en tårta placera på ett album sida med födelsedagen bilder.

alfabet bokstäver och gränser kan också göras med metall prägling verktyg. En penna kan användas för att skriva text eller tryck ut brev med en stencil mönster. Virvlar och prickar kan också göras med en penna. Dekorerade remsor av metall kan användas för att skapa ramar för scrapbook fotografier. Präglade metallband kan också användas som gränser för att trimma både inlagan och utanför täcker i klippböcker och album.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.