Vad är Makramé Bälten?

Makramé är en populär hantverk där sladdar är bundna istället för vävda, i knop för att skapa olika konstprojekt inklusive MACRAME bälten. Några av de mest populära MACRAME konstprojekt omfatta planta galgar, då tenderar att ha en 60-tals känsla. Makramé är fortfarande mycket populära, särskilt med hampa rep. Andra sladdar inkluderar läder och bomull. Du kan bli mer bekant med MACRAME du tror. Mest vänskap armband, med eller utan pärlor, är skapade med MACRAME. Ibland MACRAME kallas kinesisk knyta ihop, även om detta inte är en korrekt beskrivning av dess ursprung. Det var genom kinesiska sjömän att MACRAME tekniken gjordes populär. Konsten att MACRAME är mycket gammal, och tros ha sitt ursprung i Arabien. När infördes, sjömän från det nybildade Förenta staterna och England ägnat mycket tid åt tekniken i en rad olika projekt bland annat hängmattor och bälten. Höjden på MACRAME eran var under den viktorianska ålder där MACRAME spetsar var i ropet. Makramé popularitet avtog långsamt tills den 60 och 70-talet när fabriken byglar och MACRAME bälten, bland annat projekt, gjorde comeback. I början av 90-talet blev MACRAME smycken populär. Konsthantverkare, särskilt de som tycker om att arbeta med pärlor, åtnjuter fortfarande skapa MACRAME bälten och smycken.

Makramé bälten är särskilt imponerande när de är utsmyckade med glaspärlor eller jade eller ringar marmor. Även hampa rep är populär, kan MACRAME bälten göras av alla rep och är ofta gjorda av en färgad rep eller läder. Makramé bälte kit är allmänt tillgängliga på nätet och i hantverk butiker. De är också allmänt tillgänglig från olika modebranschen.

är Makramé bälten vanligtvis bärs låg runt höfterna. Där kan knytas med resterna av sladden, som vanligtvis är kvar länge, till en ring. Vissa MACRAME bälten är helt enkelt bindas ihop. Också finns med ett bälte spänne, och ser ut som ett vanligt bälte. Vissa MACRAME bälten kan monteras genom bälten loopar med byxor eller jeans, eller kan bäras ovanpå en skjorta.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.