Vad är Flower trycka?

Flower brådskande är ett sätt att bevara torkade blommor för olika hantverk projekt. Pressning av kan vanligen göras av någon åldersgrupp, förutsatt barn har en vuxen tillsyn. Bortsett från blommorna, allt som oftast krävs för att trycka blommor är tryck, värme och hushållspapper. Det finns många olika objekt en person kan använda för att få de nödvändiga trycket för blommans pressning. Generellt kan alla platt tunga föremål arbete. Vanligen används objekt kan vara tunga böcker, t. ex. ordböcker och uppslagsverk. Pressad blommor kan användas i många projekt, bland annat presentkort design, scrapbooking, och skrivmaterial design.

Generellt blommor i full blom fungerar bäst. Om du plockar blommor utomhus, är det sen eftermiddag oftast när blommorna är som lägst fukt punkt, som normalt gör det enklare blomma pressning. Blommor som har naturliga platta kronblad, såsom violer, penséer, eller smörblommor, gottgöra blomma trycka ämnen. p

Trädgårdsskötsel sax kan användas för att skörda blommorna. Några av stammen brukar lämnas kvar för att förhindra blommorna från att falla isär. Eftersom blommorna plockas, de är oftast utspridda i en korg, vilka båda har separat för att undvika trassel. Blommorna är normalt trycks samma dag de skördats.

Blommor kan ge fläckar på papper, så de bör generellt inte placeras mellan boksidor. Istället finns blommor placeras normalt mellan ark absorberande papper, med en bok placerad ovanpå för att trycka på blommorna. Olika sorters blommor brukar pressas mellan olika uppsättningar av papper på grund av den varierande fukthalt. Uppsättningar består i allmänhet av högst tre lager av blommor. Utan värme kan en person som inte vanligtvis trycker blommor med bra former och konsekventa färger. Flower trycka kan göras på något torrt område som har värme, vanligtvis i form av naturligt solljus. Ett alternativ till detta skulle vara att placera blomman trycka på en varm garderob hylla med dörren stängd. En del människor föredrar att placera blomman pressen i en mikrovågsugn på lägsta inställningen för nästan omedelbara resultat.

Det finns många faktorer som kan påverka den tid som behövs för blomma pressning, såsom fuktighet, temperatur och blomma storlek. Det kan ta fyra dagar att naturligt trycka små blommor, men det kan ta så många som åtta dagar för att framgångsrikt pressen större. När blommorna har blivit helt stel, med ett papper konsistens, är blomman pressning komplett.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.