Vad är Fiberglass Mesh?

Glasfiber maska är en snyggt vävt, crisscross mönster av glasfiber tråd som används för att skapa nya produkter såsom tejp och filter. När det används som ett filter, är det inte ovanligt för tillverkaren att spraya en PVC-beläggning för att göra det starkare och varar längre. Den vanligaste platsen att hitta glasfiber maska i tejper.

Sheetrock finisher använda mesh ofta. I själva verket är det vanligt att ersätta hålremsa som används för att flyta i skarven mellan två bitar sheetrock. Den maska som sheetrock finisher använder kommer på rulle precis som papper sheetrock tejp. Ytterligare en fördel för sheetrock efterbehandlare är att rulla ut nät över långa sträckor innan de behöva tillämpa det första skiktet av gemensamma förening. Inte bara hjälper det dem på detta sätt, men det orsakar också ett starkare band mellan en gemensam förening, bandet och väggen.

Sheetrock efterbehandlare har också använda det här bandet att lappa hål. Den vanligaste hål i sheetrock uppträder i allmänhet när en dörrhandtaget har träffat en vägg för många gånger. Om det bara är lätt skadat, kommer ett par korta bitar av tejpen att forma till en kvadrat och placeras över hålet. En gemensam förening kommer sedan att appliceras direkt på det. Om hålet är för stor för att lapp med glasfiber mesh ensam, en bit metall blinkande kan läggas bakom bandet innan de tillämpar gemensam förening. Byggnadsarbetena är inte den enda användningen av glasfiber mesh. Som ett filtersystem, fungerar glasfiber mesh riktigt bra. När vattnet rinner genom det, fångster maskan även de minsta orenheter. Utöver detta, kan den också användas som ett myggnät.

Slutligen, glasfiber maska ibland vävs in i skyddskläder som används av dem som arbetar med farliga kemikalier eller brandmän. Tätt vävt nät läggs ihop och formas till jackor som brandmän bär när de kämpar en bläs. Det skyddar dem från någon brand som kan tända sina kläder samtidigt bekämpa en brand. Glasfiber mesh kan också användas för mögel att göra och som skydd mot korrosiva ämnen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.