Vad är Dry Erase Markers?

torr radera markörer som finns i en mängd olika färger och säljs vanligen med en speciell torr radera suddgummi. Dessa markörer är tillfälligt på en whiteboard, men permanent på papper. En standarduppsättning av torka radera markörer har fyra färger: röd, svart, blått och grönt. Den vanligaste användningen av torka bort markörer i kontor mötesrum och föreläsningssalar. Användningen av en whiteboard ersätter en traditionell tavla, som kräver användning av krita.

Dry radera markörer finns nu i en regnbåge av färger, och kan ha olika typer av tips, allt från stämjärn till fin spets. Den ursprungliga dry erase markörer har en kemisk lukt som kan vara svårt för personer med miljörisker. Dessa markörer finns nu i låg-doft, dofter fruktig och med suddgummin fäst på baksidan av varje markör. Den suddgummi är en viktig utveckling, eftersom det inte finns något annat verktyg som låter precision radering av att skriva på en whiteboard. Det bläck som används för att torka bort markörer har en kombination av pigment och släppmedel. Det är dessa medel som hindrar pigmentet partiklar fastnar whiteboard och andra icke-porösa ytor. Bläcket är en kombination av pigment, släppmedel och kemiska lösningsmedel. Även om dessa markörer är giftfri, kommer pigmentet fläcken kläder och hud.

Dry radera markörer inte påverkas av vatten och inte skapar några damm. Dessa markörer är tjockare än krita, och lättare att använda för personer med frågor om rörlighet i händerna. Mindre tryck krävs med en torr radera markör och skriver ytan är lätt att rengöra utan att det behövs ytterligare tryck.

Whiteboards är den idealiska skriver material för torr radera markörer. De är utformade för att ge maximal flexibilitet. De har ofta en rad linjär punkter för att hjälpa författaren anpassa sin text för enkel avläsning. Whiteboardtavlor har en något statiskt laddad yta som hjälper pigment att ansluta sig till ytan.

Det är viktigt att bara använda torr radera markörer på en whiteboard. Spetsen på markering kan skadas om de används på vanligt papper eller andra ytor och kan behöva bytas ut. Du tänka på belysning i rummet och platsen för din målgrupp när du använder en whiteboard. Om färgen är för ljus och publiken är inte i närheten, kan de ha svårt att se texten på grund av färgkontrast mellan markören och whiteboard.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.