Vad är Chipboard ark?

Chipboard ark är kartongbitar finns i olika storlekar och tjocklekar. En spånskiva blad är brun eller grå på båda sidor eller det kan ha en vit beläggning på ena sidan. Spånskivor är tillverkade av återvunnet papper som pressas ihop. Spånskiva lådor används för inre och yttre emballage, medan spånskivor lakan säljs för hantverk projekt såsom kort gör och scrapbooking. En spånskiva plåt har en återvunnen se till detta då bitar av olika papper är märkbara. I vitrockade spånskivor sidor blir ser mjukare och färgen är konsekvent. Båda typerna av spånskivor bitar kan målas för att skapa vackra och robust design. En ganska tjock, kan ändå flexibel spånskiva blad användas för att göra ett kort genom att vika det vertikalt eller horisontellt i mitten. Spånskiva gratulationskort kan vara dekorerad med glitter eller tekniker såsom gummi stämpling. p

tunna stycken av spånplattor kan skäras i många olika former med Hålslag eller stansas maskiner. Både Hålslag och stansas maskiner används i scrapbooking för att skapa bokstäver och former, inklusive blommor, djur och säsongsmässiga symboler såsom snöflingor. Ett hantverk kniv kan också användas för att skära former från spånskiva ark. Formerna och bokstäverna är målade och inredda för att skapa designelement runt fotografier läggs till scrapbook sidor. former gjorda av spånskivor sidor får fogas till scrapbooks eller andra delar av spånplattor med hantverk lim eller dubbelsidig tejp. Vissa typer av lim kanske inte tillräckligt stick tjockare typer av spånskivor till ytor, så ett gott hantverk lim snarare än en allroundsko lim rekommenderas. Pre-cut självhäftande chipboard bokstäver och former är också tillgängliga. Vissa scrapbooking crafters täcka spånskiva former med färgglada papper snarare än att måla dem. Mönstrade papper säljs i scrapbooking och butiker hantverk i många olika mönster och färger.

Layering olika tjocklek av spånplattor former tillsammans med bitar av mönstrade papper ger scrapbooking och kort att projekt intressant djup och textur. Vissa crafters lägga till färg och struktur i sina projekt genom att använda spånskiva former som frimärken. Ena sidan av papp cut-out placeras i färg och sedan formen trycks på kort och andra ytor att stämplas mönster.

efter styckning former från spånskiva ark, kan klipp sparas och målas för att skapa små detaljer såsom djurens öron och svans eller kronblad blomma, stjälkar och blad. En annan idé att använda upp spånplattor klipp är att måla dem och ansluta dem till målade spånskivor ark för att skapa collage. Stora spånskiva ark är idealiska för collage och vägg konstprojekt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.