Vad är Charcoal Blyerts?

Artist's kol finns i olika former, bland annat kol pennor. För att förstå den plats träkol pennor i en konstnärs repertoar, är det viktigt att sätta dem i sitt sammanhang.

Vine och Willow Sticks. Vine och pil träkol käppar, som är långa och tunna, är en av de viktigaste medierna för okomprimerad träkol. Druvsort är mörkgrå, medan vide kol är svart. Willow kol finns i olika bredder, som kan beskrivas med namn såsom tunna , medium , tjocka , och jumbo , allt från 3 till 24 mm (~. 11-~ ,94 tum). Willow kol används i klassrummen, av professionella konstnärer, arkitekter, och yttranden, samt av målare för deras preliminära duk skisser.

Komprimerad Charcoal. Komprimerat träkol, som säljs i stavar, som vanligtvis är utformad i större pinnar än okomprimerade träkol. Komprimerad kol kan slipas till en punkt och är mindre kladdigt än okomprimerade träkol. Komprimerad kol är beräknat för hårdhet, och säljs i extra mjuk , mjuk , medium , och hård sorter. Vissa tillverkare använder området för konst pennor, från 4B till HB-mycket mjuka till hårda. Vissa komprimerad träkol kan värma fast vid 250 ° F (121 ° C).

andra former av träkol. Det finns flera andra former där kol säljs. Komprimerad träkol säljs av 8 oz. (~ ,23 Kg) chunk. En annan variant är pinnar av vit komprimerad kol, för vilka det finns särskilda svart träkol papper. Okomprimerade Willow kol säljs i block. Träkolet krita, tillverkade av komprimerad träkol med liten eller ingen bindemedel, utvecklades under 19th century. Charcoal kritor används ofta av caricaturists. Slutligen finns det träkol pulver, som används för mönster arbete och pouncing , en metod för att överföra används mönster, till exempel i bisque keramik.

Charcoal Blyertspennor. är Charcoal pennor säljs individuellt och i satser, ofta i Cedar höljen. De har ett mer utvecklat klassificeringssystem än komprimerad träkol, med europeiska schema Pennhårdhet som används för blyertsteckning pennor. Det finns tjugo manskap i ritning pennor i hela sortimentet, men kol pennor erbjuds endast i vissa av de mjukare betyg. Pennor är klassade för hårdhet (H) och svärta (B). Ju hårdare blyertspenna, mindre svart, och vice versa.

nbsp;
9B 8B 7B 6B 5B 4B 3B 2B B HB F H 2H 3H 4H 5H 6H 7H 8H 9H

är Charcoal pennor finns i H, HB, B, 2B, 3B, 4B, 5B och 6B. Ibland 4B kol pennor säljs som "pennor kol skiss. " Det finns ett par speciella träkol blyertspennor. En träkol penna som svärta betyg inte är tillämplig är den vita träkol penna. Ett mindre vanligt kol blyertspenna är inslagna i papper i stället ceder, som ett fett penna.

Paper. Även kol fungerar bra på vellum tidningspapper och multi-media ritpapper, finns särskild träkol papper i vitt, grått, svart, och en rad andra färger. Träkol papper finns med mer eller mindre tand, beroende på konstnärens önskemål. Större och tyngre kol produkter-som blocket eller chunk-kommer sannolikt att kräva mer robust papper.

Tillbehör. Matte och glans fixatives är tillgängliga för kol produkter. Matte fixativ kan raderas, och i vissa fall, är produkter med denna förmåga märkt "användbar", medan permanent fixatives är stylade "icke-fungerande. " Stubbar och tortillons är spiral-wound grått papper som används för utjämning och blanda träkol, liksom pasteller. Knådas suddgummin är populära för sanering.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.