Vad Broderi Floss?

Broderier tandtråd, en tråd som består av sex löst tvinnade delar, har länge funnits i bomull, silke och rayon, varav den sista har mest glans. Linne broderi tandtråd är mer sällsynt, och ett nytt tillägg till vissa produktlinjer. Linen tandtråd är särskilt använda för att äkta tidstypiska kostymer. Broderier tandtråd finns i ett stort antal rena färger och en del fibrer finns i brokiga färger också.

Nyhet Floss. Förutom att vara tillgängliga i olika fibrer, tandtråd broderi, gillar stickning garn, har en räckvidd på nyhet erbjudanden. Metallic broderi tandtråd, där metalliska fiber blandas med viskos, är en, men det finns också lysrör och glöd-in-the-dark flosses tillgängliga, till exempel.

längd och bredd. kan Broderier tandtråd användas som köps, eller en eller flera delar kan separeras för att skapa tråd i olika tjocklekar. Strands allmänhet storlek 25 på tråden systemet, då antalet blir högre eftersom tråden blir tunnare. De två standardlängder för dockor är 8,7 meter (~ 8 m) per nystan och 10 meter (10. 9 yd. ) Per nystan.

Stitching. Broderi tandtråd används för broderi på tyg, t. ex. korsstygn, Huck broderi, miniatyr Punch-nål broderi, och så vidare , som du förväntar dig. Det är också för brodera i klippböcker och lampskärmar. Andra needlecrafts som kan anställa broderi tandtråden ingår needlepoint och virka, och man kan använda broderi tandtråd för applikationer också.

knotting. Flera hantverk använda knutna broderi tandtråd. Vissa konsthantverkare, till exempel, vill binda sina täcken med broderi tandtråd, ett program som kombinerar sömnad och binda, ofta med hjälp av en kirurg är knut eller en dubbel-twist torg inte. Broderier tandtråd rekommenderas som varar längre än till exempel, band eller garn i denna situation. Den populära båtar vänskap armband också sysselsätter knutna broderi tandtråd. Vänskap armband följer några av de samma byggteknik som Makramé, men i mindre skala. Anpassa denna till en större skala kan man kombinera teknik vänskap armband med Makramé metoder för att göra större produkter, såsom förändringar portmonnäer. Broderier tandtråd kan också användas för att göra tofsar och bokmärken, som kan vara dekorerad med att trä pärlor på den tandtråd.

omslag. En mindre vanligt förekommande användning av broderi tråd är dekoration av omslag. Man kan dekorera pennor eller flip-flop remmar detta sätt, eller linda ren, tomma konservburkar göra penna innehavare. Beroende på det objekt som ska förpackas, en tillämpning av lim före omslag kan vara till hjälp att hålla broderier tandtråd på plats.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.