Hur kan jag göra Tabletter?

Making bordstabletter kan vara så enkelt eller så svårt som du vill att det ska vara. Till exempel kan du göra bordstabletter av papper i ett par minuter eller skapa omsorgsfullt broderat tyg de som kan ta veckor eller månader av arbete. Innan du gör bordstabletter, tänk på det material du vill använda.

Dukvaror virka tabletter är ett bra sätt att använda upp garn rester från andra projekt. Om du inte har tillräckligt av en färg för att göra en uppsättning av fyra, sex eller fler tabletter, kan du använda flera färger för att skapa randiga mönster. Alternativt kan du göra varje trikå tablett en annan färg som samordnar med andra färger du använder för att göra individuella tabletter. En bra idé för stickare eller crocheters som vill experimentera med nya maskor och mönster är att göra bordstabletter från sin praktik arbete. Om en färg av garn används för att skapa en uppsättning tabletter, kan alla de olika sömmar har ett enhetligt utseende.

Lacy bordstabletter i sticka eller virka i en färg kan se söt med många olika dukningar. Broderat tyg bordstabletter kan göra eleganta presenter, särskilt om det ses att samordna dem med mottagarens Kina mönster. Du kan också sy en tablett uppsättning med tyg rester eller lämningar. Använda upp bitar av tyg eller garn skapar kostnadseffektiva tabletter. Fabric bordstabletter får visas motiv av olika tyger appliquéd på t. ex. blommor eller figurer djur.

Vattentäta tyger kan användas för att göra tabletter för utomhusbruk som på uteplatsen tabeller. Det finns många olika roliga och avslappnade mönster och färger av vattentäta tyger tillgänglig. Du kan samordna utomhus bordstabletter med utemöbler överdrag och kuddar för ett samordnat utseende.

Du kan också göra bordstabletter med barn som passar deras ålder och kompetensnivå. Detta kan vara så enkelt som färg på rektangulära kartongbitar eller skära ut figurer från bygg-papper och limning dem på kartong. Ett populärt sätt att göra bordstabletter av konstruktion papper är att skära det i remsor och väva eller flätas samman remsorna till en rektangulär tablett. Dessa placemnats skall lamineras för att stå upp till normal förslitning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.