Hur kan jag Hem mina byxor?

Hemming pants är en enkel uppgift med en symaskin eller för hand, och kan göra en annars oanvändbar par byxor en elegant tillskott till din garderob. Vanligtvis måste konsumenterna hem byxor, eftersom de är lite för länge på benet, men i vissa fall en högre fåll är önskvärt att skapa ett visst utseende. Hursomhelst, gör en grundläggande fåll är mycket lätt, och om du känner dig ambitiös kan du dekorera också fållen på dina byxor med broderier, band eller tyg i ett offset färg.

Förfarandet för Hemming pants är densamma, oavsett om orsaken till midjan. Börja med att bestämma var du vill att den nya fållen på byxorna falla. Det enklaste sättet att göra detta är att sätta byxor på, och har en assistent stift dem till rätt höjd med sömnad stift, se till att de fållar ännu. Titta på byxor i spegeln för att försäkra sig om att du är nöjd med den hem, och prova dem på över skorna du är mest sannolikt att vara klädd med dem också. Sedan försiktigt underlätta byxorna och vända dem ut och in, så att du tittar på insidan av byxben. Sen trycker du på hem så att det är enkelt att arbeta med, se till att det är jämnt nålas medan du gör det.

Vill du ungefär två inches (fem centimeter) av tyg att jobba med. Om du Hemming upp mer material än att trimma ner det till storlek. Sedan, vik den över så att en rå kant är inte utsatt innanför byxorna för att irritera dina ben och vrister. Om du vill dekorera dina byxor med kontrasterande tyg eller band, ställ in den i fåll med tallar så att du kan sy ihop allting. Om du använder en symaskin, se till att den är laddad med tråd som matchar byxor eller en attraktiv kontrast, och att kanylen är tung nog att slå igenom alla lager av tyg, speciellt när du arbetar med denim. Om du är synålar, kan du välja att skapa en dold fåll genom att göra små, trånga maskor som inte kommer att vara väl synlig för casual betraktaren.

När du har fållade byxorna, vända dem höger ut igen för att kontrollera ditt arbete. Du bör ha sydde jämnt, som producerar en ren linje av sömmar avstånd från botten av hem, och fållar borde vara jämn eller slät: Om du var tvungen att samla tyg något, borde det vara jämnt fördelade längs hela fållen, inte klungade upp längs sömmen. Din nyligen fållad byxor är nu redo för insatser när du behöver dem nästa.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.