Hur jag virka tofflor?

En av de mest förargliga saker om virkning är konstant räkna maskor. Här är ett enkelt sätt att virka tofflor som kräver nästan inga räkna alls. Mest anmärkningsvärt, dessa ballerina-stil tofflor kan vara dimensionerat för att passa en kvinnas eller flickas fot. De är så lätta att även en början Crafter bör kunna virka tofflor i en enda kväll. Dessa instruktioner förutsätter kunskaper i grundläggande sömmar inklusive kedjan glida stygn, enda virka och dubbel virka. Börja med en storlek G krok och ett nystan av 4-ply kamgarn vikt garn. Virka en stiftelse kedja tillräckligt länge för att nå från bärarens häl på basen av stortån. För en genomsnittlig kvinnor fot, är en kedja ca 25 maskor lagom.

Turn och sc i andra kedjan från kroken. Fortsätt till slutet av stiftelse kedjan, och göra 3 fm i sista kedjan; tur. Sc längs den andra sidan av stiftelse kedja. I slutet av kedjan, göra 3 fm i sista kedjan och tur igen. Fortsätt runt på detta sätt, allt som behövs i båda ändarna för att göra arbetet vistelse platt och hindra den från curling. I vissa rader, kan det vara nödvändigt att öka med så många som sex stygn i vardera änden för att nå detta resultat.

Fortsätt tills virkade pjäs är en lång smal avlång, helt platt, och den ungefärliga bredd och längden på bärarens fot. Detta är den enda av sko. Räkna antalet rader på varje sida av stiftelsen kedjan. Återigen bör det för en genomsnittlig kvinna fot, sex rader på vardera sidan av stiftelsens kedjan vara tillräckligt. Nu är det dags att skapa sko övre. Placera en säkerhetsnål på slutet av den enda mittemot platsen där kedjan påbörjades. Detta kommer att fungera som en markör för att indikera hälen på toffeln i motsats till tå. Ägna sig åt arbete rundor att utgöra den enda, fm i varje söm längs sidorna, en minskning sc per tur vid naveländan, och minskar tre till fem sc per runda vid tån slut. som rader läggs och lämpliga minskar genomförd kommer toffeln börja krypa inåt och bilda sin egen övre. När toffeln övre innehåller samma antal rader som ensam kommer tå och sidorna av toffeln ligger nästan helt platt. Den toffeln liknar en dubbel sula med en skåra i mitten av den övre delen. Hälen kommer dock att sticka upp eftersom det aldrig kommer att krypa inåt så mycket som tå. får ballerina-liknande tofflor betraktas som färdig vid denna tidpunkt, om så önskas, avsluta den sista raden i sc vid hälen med två glidning stygn. Alternativt kan en omgång med dubbel virka läggas vid denna tidpunkt och ett band eller rep träs genom att DC maskor att tydligare säkra toffeln på foten, vilket resulterar i en Bootie stil. Oavsett vilket är det möjligt att virka tofflor med bra i en enda härva av garn.

På grund av detta projekt snabbhet och enkelhet, kan crafters virka tofflor för snabb Christmas gåvor eller för försäljning som Bazaar ex. Med hjälp av denna metod, kan vem som helst virka tofflor med utmärkt resultat.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.