Hur jag Virkat halvkängor?

Virka halvkängor är en lätt nybörjare projekt för någon som bara är att lära sig virka. Tossor är små, formad stövlar som bars av barn som kan krypa men inte gå. De är gjorda i en boot form och har ett band eller enkel knapp som finns på vristen nivå för att säkra Bootie på barnets fot.

virkning är ett hantverk som använder en ansluten verktyg för att dra öglor av garn eller tråd till andra slingor för att skapa ett mönster. Detta vävteknik används för att skapa ett brett utbud av kläder och tyg. Den använda garn bestämmer strukturen på objektet och mönstret valda definierar form och mått. Det finns tre steg för att skapa virka halvkängor: köpa de nödvändiga varor, hitta en Bootie mönster, och gör virkade tossor. Detta är ett stort projekt för en nybörjare att göra, eftersom det är enkelt, okomplicerat och mycket förlåtande för mindre misstag. En uppsättning tossor bör inte ta mer än två timmar att slutföra. De leveranser som krävs för detta projekt är en virknål och garn. Båda dessa saker kan köpas från någon hantverk butik. Ju mindre krok, desto mer detaljerad är virkade tossor kommer. För baby tossor väljer en medelväg gauge krok. Det gör att du kan slutföra projektet snabbt och tillhandahålla en produkt som kommer att andas. Välj en kvalitet garn och köpa minst en boll. Om du vill ha en två-färgad halvkängor, därefter köper varvet från samma leverantör.

Baby Bootie mönster finns gratis i hantverk butiker, tidskrifter, webbplatser och grupper virka. Välj ett mönster som är lätt för dig att förstå och har foton eller bilder. För flera färgade mönster, se till att de ger detaljerade anvisningar om att lägga till och ta bort ett garn färg från arbetet produkten. Det finns åtta rader av stygn i baby tossor. Att starta, kedjesöm 26 maskor på i en rad. Hälften dubbel virka sy att vända riktningen på materialet och upprepa 26 maskor tillbaka. Upprepa för tre rader och sedan inte kedjesöm i slutet, men tur materialet.

Om du vill skapa överst på Bootie, slip sy fem stygn och sedan kedjesöm för 17, lämnar de sista fyra maskor ensam. Upprepa för tre rader, med en dubbel virka stygn för att skapa toppen av tossor. Slip stygn den sista raden så att det stängs av och sedan knyta en knut i slutet av raden. Avsluta, vika arb på mitten. Genom att använda samma tråd, sy boot del ihop och vika uppifrån och ner.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.