Hur installerar jag en brevlåda?

Det kan finnas flera anledningar till varför du behöver installera en brevlåda längs Curbside av ditt hem. Kanske din tidigare skadades av en trilskande drivrutin, eller ännu värre, en vandal. Kanske du känner att ditt gamla brevlåda är föråldrad och det är helt enkelt dags för en uppgradering, eller om du vill installera en egen brevlåda som sticker ut på gatan. Oavsett anledning av stegen för att installera en brevlåda inte nödvändigtvis är komplicerade, men kan kräva lite av hårt arbete, som kommer att vara värt det i slutändan för sann gör-det-själv-person. Några av de saker du behöver för att fullgöra denna uppgift är en brevlåda, en brevlåda tjänst, en tjänst hål grävare, en påse med snabba torrbetong, en nivå, en skovel eller spade, hammare och skrot trästycke. Det första du måste göra när man installerar ett Curbside brevlåda är att köpa brevlådan själv, tillsammans med ett inlägg för att montera den på om de inte säljs tillsammans. Ett brett utbud av butiker utföra många olika typer av brevlådor, så det kan vara svårt att välja en stil som du gillar. Ett bra ställe att börja är din lokala järnaffär, men det finns andra ställen som säljer brevlådor, och det finns ingen brist på butiker som erbjuder dem online. En viktig sak att tänka på är att vara säker på att den brevlåda du bestämmer dig för inte bryta mot några riktnummer och är bra att använda i ditt kvarter, eftersom vissa utvecklingen kräver enhetlighet när det gäller punkter som brevlådor. Det är också viktigt att vara säker brevlådan du köper är förenligt med post om du köper dem separat.

Härnäst kommer du att behöva titta på den manual som medföljer brevlådan efter att fastställa specifikationer om var brevlådan ska placeras och hur djup och bred ett hål du måste gräva för att brevlådan ska installeras säkert. Att gräva hålet, bör du köpa, låna eller hyra en grävare efter hål som hjälper dig att gräva storleken hål som krävs i enlighet med specifikationerna i din brevlåda. Denna typ av verktyg gör det enklare att gräva ett mindre hål för att installera ett e-postkonto säkert, och gör det med mindre svårigheter än en vanlig spade. Du måste också vara säker på att gräva hålet där brevlådan kommer vara lättillgänglig när brevbäraren kör upp till den.

Nästa du behöver blanda påse betong enligt anvisningarna på förpackningen. Var noga med att uppmärksamma den tid som är nödvändig för att betongen skulle torka så att du kan hälla ut det vid rätt tidpunkt och inte låta det torka upp. I väntan på det konkreta till processen, sätta brevlådan post i hålet placerar skrot träbit ovanpå den, och använda hammare för att peka på den i hålet tills det är säkert. Innan du häller i betong i hålet, måste du använda den för att vara säker på att din brevlåda tjänst är rak. Om den inte är försiktigt göra rätt anpassningar.

När du är redo att hälla betong, gör det med hjälp av en skovel eller spade, och placera betong i hålet tills den når cirka sex inches (15 cm) under ytan. Löst fyll i resten av smuts, vara säker brevlådan inlägget är fortfarande nivå och låta konkreta torka, vilket vanligtvis tar minst 24 timmar. När det är torrt, kan du packar mer smuts i hålet innan du ansluter till brevlådan till tjänsten om den inte redan är ansluten.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.