Hur installerar jag Linoleum?

Många gör-det-själv hemma förbättringsprojekt är skrämmande uppgifter som kommer att lämna dig önskar du betalat en professionell för att göra jobbet. Installera linoleumgolv kan vara en lätt uppgift oavsett din upplevelse. Innan du installerar linoleum måste du bestämma om du vill installera kakel linoleumgolv eller ark linoleum. När du bestämmer dig för din produkt, måste du ta bort någon baseboards för att undvika skador och prep ditt golv, som är den viktigaste delen av installationen.

För att installera linoleum korrekt, den yta som du om det på måste vara helt plant. Om du arbetar på en betonggolvet i källaren, fylla alla stora urgröpningar eller hål med självnivellerande cement innan installation. För installation över trä underlaget som inte är nybyggda, kanske du måste lägga till ett nytt skikt med? Tum plywood för att se till att golvet är nivå. Om du väljer att använda det befintliga golvet, bör du ta bort alla klammer eller spik i underlaget som skulle kunna skära igenom linoleum efter att det installerats. Efter att golvet är prepped, måste du klippa din linoleum. Placera din pjäs stram till väggar och skåp och trimma bort överskottet. Om du installerar linoleum plattor, måste du pop krita en linje från mitten av två vinkelräta väggar. Mitt i rummet kommer att vara ungefär där de två krita linjerna möts och detta kommer att vara där du börjar installera linoleum plattor. Layout alla dina individuella plattor och skär brickorna till ytterväggarna före limning dem.

Härnäst kommer du att behöva limma din linoleum på golvet. Om du installerar golvplattor, sprida lim i en cirkulär rörelse med en spackel på golvet i små områden. Trycker på en bricka i lim. Om du installerar ett blad av linoleum, lägg ditt blad ner och vika hälften tillbaka medan spridning klister på golvet. Tryck linoleum ner och köra över den med en kvast eller en bit av virke för att eliminera luftfickor. Dra upp den andra halvan av linoleum blad och upprepa processen.

För bästa resultat, när du har avslutat limning ner dina linoleum plåt eller tegel, bör du använda ett tjockt golv rullen att gå över den färdiga område se till att linoleum kommer att fastna. På denna punkt kan du installera några trösklar som är nödvändiga om du linoleum möter en annan golvyta. Slutligen ersätta alla baseboards, lister eller trim som du tog bort före installation.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.