Hur gör jag Corsages?

Corsages är vackra tillbehör gjorda av blommor. Bars av män och kvinnor vid speciella tillfällen, kan corsages lägga elegans och färg formella evenemang, såsom bröllop eller speciella danser. Göra en corsage kan verka svårt, men med lite träning och rätt verktyg kan du enkelt lära dig att skapa konstnärliga och vackra stycken för dina vänner, familj, eller bara för dig.

Normalt corsages komma in två stilar: handled corsages, som bärs av kvinnor som ett armband, och upprätt corsages som bärs antingen i lapels av en mans kostym eller fästs på framsidan av en klänning. Båda kräver samma utgångsmaterial, som är lätta att hitta på en blomsteraffär eller hantverk butik. En grundläggande Corsage behöver nya eller silke blommor, stam linda tejp, och antingen en nål, band eller elastiska för att fästa.

Välja blommor att göra corsages börjar med beslutet mellan verkliga eller falska blommor. Riktiga blommor kan lägga doft och elegans till någon corsage, men siden blommor är mer hållbara och kan vara mer praktiskt för länge evenemang. När det gäller priset, om du kan hitta en bra grossist blomstermarknad i närheten, färska blommor och med vara billigare än siden, men du kommer att vara i händerna på tillgänglighet. Silk corsages kan göras dagar i förväg, medan nya celler bör göras inom 24 timmar.

Var noga med att göra corsages att samordna med antingen bärarens outfit eller den övergripande färgschema händelsen. Om du gör röd ros corsages för ett bröllop som visar sig ha en blå och vit färg design, förbereda en mycket missnöjda brud eller bröllop planerare. Även om händelsen är ett bröllop, var säker på att kontrollera vilka blommor som används i centerpieces och buketter, så att du kan matcha eller göra en kompletterande corsage. Att göra corsages för herrar, ta en stor blomma eller två mindre och trimma ändarna, med hjälp av en tråd fvb siden blommor. Lägg filler blommor som blad, små blommor, eller barnets andetag och svepa hejda tejp runt hela arrangemanget. Dessa kan instoppat i en lapel eller fäst med en säkerhetsnål klippt genom stammen bandet.

För kvinnor corsages fästs på framsidan av en klänning är vanligtvis större än de som bars av män. Hjälp av tre eller fem smakfullt arrangerat stora blommor, kombinera med spackel blommor och band ihop. Eftersom stammen bandet kommer att vara synlig, anser förpackning stammarna i ett vackert band och knyta i en båge. Fäst minst en säkerhetsnål för att säkra corsage, men två kan vara nödvändig för större arrangemang.

Wrist corsages är populära bland unga kvinnor gå på bal eller homecoming, och gör ett trevligt alternativ till buketter till brudtärnor. Många florister rekommenderar att du använder en blommig lim eller klister för att fästa huvudet av blommor till varandra, vilket gör dem mer hållbara än andra corsages. Ofta finns blommor ordnade i en diamant form, men akta för att hålla storleken blygsamma. Håll Corsage till din egen handleden för att få en uppfattning om hur stor för att göra arrangemanget. När den huvudsakliga blommor, fyllmedel och blad är säkrade, använda blommor tejp eller tråd för att fästa ett band eller elastiska till corsage. Var noga med att klippa bandet eller elastiska lite större än nödvändigt, för att säkerställa en tättslutande passform men tillåter friska omlopp. Du kan antingen limma ändarna av armbandet tillsammans, eller lämna något längre att tillåta bäraren att justera passa genom att knyta dem samman.

Att kunna göra corsages är en underbar skicklighet, och kommer sannolikt att bli utnyttjade av någon med en speciell händelse på gång. Skapa corsages för en bröllopsfest kan vara en underbar och unik gåva till brudparet, och kan ta allt från en lång och påfrestande lista över preparat. Om du vill göra corsages för tonåringar att bära till skolan danser, överväga att be för deras hjälp med att göra dem. Inte bara kommer du att passera på en konstnärlig tradition, kan du ta del av bördan av dig själv.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.