Hur bygger jag en Trebuchet?

En trebuchet är en avskjutningsanordning som användes under medeltiden för brand projektiler över väggarna. Idag, fysik klasser kräver ofta studenter att bygga en trebuchet. Det finns två typer av trebuchets: en dragning Trebuchet, som är den historiska typ som används i medeltiden, och en motvikt Trebuchet, vilket är en mer modern typ och byggda av fysik studenter. Bygga en trebuchet tar ungefär två timmar. Att bygga en Trebuchet, vissa verktyg och diverse objekt krävs. Dessa inkluderar: en hammare, såg, skruvmejsel, trä lim, sax, fil, borr och bits, sandpapper, metall kuttrar, tänger, små skruvar, små spikar, två lastkrokar med ögla, tråd eller band bröd, eltejp, tre fötter (0. 9 meter) i strängen, sex inches (15,2 cm) av tyg, ett ark med vykort och färger. Alla typer av tänger fungerar, men needlenose är att föredra eftersom de är lättare att använda med små objekt. Den tunga föremål bör motsvara vikten av minst 147 öre. Den vykort eller kartong kan vara något som ett paket flingor. P

Olika storlekar av trä krävs också för att bygga en trebuchet: en 16-tums (40,6 cm) (the swing arm) styck, två 12-tums (30,5 cm) bitar (lång baser), två 10-tums (25. 4 cm) bitar (vid stolparna), tre fem-tums (12,7 cm) bitar (korset bitar), och en sex-tums (15,2 cm) kvadrat styck (den flata trä). Rita en linje från ena hörnet till det andra på bit platt trä och klippa och bildar identiska trianglar. Lägg ut en 12-tums (30,5 cm) bit och en 10-tums (25,4 cm) bit vinkelrätt mot varandra. Använda spikar eller skruvar, placera en av de triangulära bitar i skärningspunkten mellan de två längre stycken. Upprepa detta steg på andra sidan av trebuchet. I nästa steg att bygga en Trebuchet, lägga korset bitar till sidorna med lim. Borra hål i toppen av stolpar och sätta in metall bitar i hålen, till exempel en robust klädhängare eller en skruvmejsel blad. Hjälp av 16-tums (40,6 cm) bit av trä, borra tre hål tre, fyra och fem inches (7,6, 10,2 och 12,7 cm) från slutet. Å andra änden, sätt i en loop och spik i en vinkel, sedan filen ner huvudet. Att bygga en Trebuchet, nu kör metall stången genom en upprätt, en swing arm, och i den andra änden . Tape upp lodet med twist band eller tråd och loop det via svängarm. Klipp två stycken 18-tums (45,7 cm) sträng. Vik tyget på mitten och slips var och en med ett snöre. Bifoga en slinga på ena gaveln av strängen, sedan fast tyget och snöre 12 inches (30,5 cm) från den gren av Trebuchet.

Använd vykort att göra en bana genom att vika varje ände ungefär en tum (2,5 cm), och limma landningsbanan i Trebuchet. Att bygga en Trebuchet, som är det sista steget. Nu testa den genom att sätta projektilen i påsen. Strängarna och pung bör placeras på botten av banan, och armen skall nu svänga runt, kasta projektilen framåt. En Krigskatapult kommer att pågå en lång tid om lämpliga åtgärder följs och rätt material.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.