Hur bygger jag en Gazebo?

Många är bekanta med skönhet och skuggiga restfulness att ett lusthus-även kallat en sommarstuga eller ett lusthus-kan ge. Som ett resultat, de som vill bygga ett lusthus med glädje kommer att upptäcka att det inte är så svårt av en uppgift som det kan tyckas. I själva verket kan ett fåtal personer bygga lätt ett lusthus under loppet av en helg. Lusthus kan byggas i många olika stilar-från lantliga till eleganta och från små till stora, men de alla har en liknande grundkonstruktion. Grundläggande lusthus strukturen kräver en stiftelse, stolpar, balkar, takbjälkar, och takmaterial. Innan du köper material för att bygga ett lusthus, är det viktigt att beakta storleken att strukturen blir och stil. Till exempel, de flesta föredrar att ha ett stort lusthus på sin fastighet så att den inte känner sig trångt efter utemöbler och några vänner och familjemedlemmar läggs till mixen. I allmänhet, om lusthus är minst 8 fot (2,4 m) lång och 8 fot (2,4 m) i diameter, bör det vara bekväm nog för flera personer att samlas. Det bör också fastställas om den kommer att byggas av cederträ, om den kommer att ha ett fast tak, och om det bör finnas flyttbara paneler som kommer att skapa solida väggar för perioder av icke-användning.

Utom under de mest sällsynta av stilar, en enkel beam-and-post ram kommer att ge majoriteten av lusthus stöd. Ramen är bäst om den är gjord av en stark tryckimpregnerat virke-ceder är ofta ett utmärkt val. Vanligtvis tjänsterna är minst 4 (10,2 cm) inches med 4 inches (10,2 cm) eller större bitar av virke. Tjänsterna är vanligen förankrade i en betongplatta som utgör golvet. Konkreta Fästen är mycket bra att förankra tjänster i betonggolv. kan Taket byggas från en mängd olika material från rangerbangård till bältros till shakes. Den mest traditionella taket är sex-hub eller åtta-hub stil. Navet, eller upp på taket, säkrar takbjälkar. Takbjälkar löpa från tjänster till hubben och stödja taket. Bygga tak lusthus är den absolut svåraste delen. Det är viktigt att följa några ritningar noggrant. Dessutom, om taket är tillverkade av solida material, och inte Thatch eller halm, måste den ha en lämplig lutning så att vattnet kan rinna av om det och inte samla. Den lusthus måste sitta på en solid grund. Som nämnts ovan, kan grunden vara tillverkade av betong platta-den mest populära stiftelse. Men om byggmästaren föredrar, kan lusthus vara placerad på ett däck, bädd av makadam eller betong bryggor.

Ofta beror det på att bygga ett lusthus som är användbar och inte bara dekorativa, el, vatten, och även gasledningar behövs. Detta är särskilt sant om lusthus ligger långt från huset, om det kommer att användas för att täcka en badtunna, eller om det kommer att rymma en gas firepit. Running el, gas, och linjer vatten, kan kräva mer yrkeserfarenhet.

Att bygga ett lusthus från grunden kan vara alltför överväldigande för vissa människor. I detta fall finns också lusthus kit. Gazebo satser är allt som behövs för att bygga lusthus-utom grunden i de flesta fall. Virket är numrerade och stavar för enkel konstruktion. Det viktigaste att komma ihåg när du bygger ett lusthus är att ha tålamod och att be om hjälp när det behövs.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.