Hur bygger jag en Bird Feeder?

Du behöver inte köpa en tjusig feeder att locka befjädrade vänner till din trädgård eller fönster. Du kan bygga en fågelbordet av material som du har hemma. Dessa projekt är lätta att göra och roligt att göra med barnen.

Bygg en fågelbordet med spannmål! Du kommer att behöva ringa formad spannmål, såsom Cheerios och string. Barn så unga som två kan göra detta birdfeeder-du strängen bara spannmål. Du kan göra en krans att sätta i ett träd eller en slinga i ringar för att hänga. Se till att du placerar fågelbordet nära en filial fåglarna kan abborre på. Du kan även göra denna matning med popcorn, med hjälp av ett garn eller andra större nål för sträng popcornen.

Bygg en fågelbordet med en tallkotte. Du behöver ett medelstort till stort tallkotte, jordnötssmör, FÅGELFRÖ eller krossad spannmål och garn eller snöre. Detta är en enkel fågelbordet. Binda garn eller snöre på toppen av tallkotte. Sprid jordnötssmör på tallkotte och rulla sedan i FÅGELFRÖ eller spannmål. Hänga feeder i ett träd i närheten av en gren fåglarna kan använda för abborre.

Bygg en fågelbordet från en plastflaska med en av två metoder. Du behöver en liten tom läsk eller vatten flaska med lock, två små pinnar eller ett lock från en större behållare såsom en kaffe kan, lim, stora spik eller skruvmejsel, sax, FÅGELFRÖ och snöre eller garn. Det första sättet att bygga en fågelbordet från en plastflaska är att slå fyra hål med jämna intervall runt botten av flaskan. Beroende på hur kraftig din flaska är, kan du använda en stor spik, en skruvmejsel eller saxar för att göra detta. Sätt varje stick genom två hål för att göra en pinne för fåglarna. Se slutet av minnet sträcker sig från flaskan ungefär två inches på varje sida. Punch många fler hål runt flaskan och se till att de är tillräckligt stora för FÅGELFRÖ att komma igenom. Knyt ett snöre runt toppen på flaskan, fyll med FÅGELFRÖ, och mössa. Hänga feeder i ett träd.

Ett annat sätt att bygga en fågelbordet med en plastflaska är att använda vass sax att klippa fyra små (omkring en tum lång och en halv tum breda) hål på botten av flaskan. Punch några små hål runt resten av flaskan och lim botten av flaskan till locket. Se till att locket är upp och ned, så kanten av locket är uppåt, och flaskorna är centrerad i locket. Fåglarna kommer abborre på locket. När limmet har torkat, binda ett snöre runt toppen på flaskan, fyll med FÅGELFRÖ och hänga utanför.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.