Hur blir jag av Junk?

Oavsett om det kallas fjäder rengöring eller inte, många gör en årlig satsning på att få bort skräp som har samlats under tiden. Ibland resultatet är en plotter hem och garage, medan andra gånger är det mer av en beskärning och omdisponering av heliga föremål. Det kan vara svårt att bli av med skräp, särskilt om det skräp har sentimentalt värde, eller kan vara användbar vid något senare tillfälle. Att bli av med äkta skräp och skräp kan vara en smutsig knepig, men det kan också vara givande. Ett sätt att bli av med skräp är att rekrytera medarbetare för ett Blitz rengöring ansträngning. Vissa volontärer kan ta på själva huset, medan andra städa ur garaget, vinden eller andra förvaringsutrymmen. Denna strategi tar i regel inga fångar, eftersom städarna inte får ha några sentimentala engagemang för de saker de möter. Om det inte tjänar ett tydligt syfte, anses vara skräp. En central sortering bord kan sättas upp för tvivelaktiga objekt, men resten av röran är avsedd för raderingsknappen historiens gång. Om det finns ett antal användbara objekt bland röran, privat garage eller Loppmarknad kan vara i ordning. Många människor bli av med skräp, genom att placera den på gårdarna eller garage på helgerna och hålla en offentlig auktion. Detta kan kräva viss påskynda arbetet prissättning punkter, inrättandet av försäljningsytan och reklam för evenemanget, men slutresultatet skulle bli lite pengar vinst tillsammans med ett mindre rörigt hem. En del människor att bli av med skräp från donera den till lokala välgörenhetsorganisationer, speciellt de med befintliga sparsamhet butiker. Faktiska skräp bör inte vann, naturligtvis, men användbara föremål såsom kläder, möbler, apparater och verktyg kan säljas vidare på djupt rabatter till behövande. Donationer till erkända välgörenhetsorganisationer är vanligen avdragsgilla, så skattebetalare som specificerar kan förverkliga några ekonomiska fördelar också. Ett antal välgörenhetsorganisationer kan vidta åtgärder för att plocka upp stora poster såsom madrasser och möbler, vilket gör det hela mycket mer bekväm under en årlig rengöring.

Om städning projektet verkligen är utöver ett fåtal frivilliga och soppåsar, kanske du kan hyra en kommersiell container enhet för några timmar eller dagar för att hålla alla skräp. Ibland blir det nödvändigt för ett hus som ska tömmas helt för att renoveras eller släppas ut på marknaden för återförsäljning. Om en sådan grossist rengöring blir nödvändig, såsom i fallet med ett gods likvidation, en kommersiell container och /eller tjänster från en professionell städfirma kan vara användbar.

De senaste åren har ett antal personer vänt sig till Internet auktioner för att bli av med skräp. Antingen en person registrerar sig för hans eller hennes eget konto med en ansedd Internet-baserade auktion webbplats, eller föremål som kan placeras på sändningen med förmedlande företag som hanterar alla de tekniska detaljerna för en procentandel av försäljningspriset. One Man's skräp faktiskt kan vara en annan mans skatt, så tar den på offentlig utställning kan vara det bästa sättet att sätta i händerna på människor som verkligen vill ha det.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.