Hur ansöker jag Hair Relaxer?

Ett hår Relaxer rätar lockigt eller grovt hår med alkali eller andra kemikalier. Första gången du ansöker hår Relaxer är det lämpligt att besöka en salong och få det gjort av en yrkesman som kan testa håret reaktion på behandlingen. At-home relaxers kan göras med gör-det-själv-kit som säljs på apotek och lågprisbutiker. Dessa kit kommer med de flesta av de artiklar du behöver: riktningar, Relaxer bas grädde, aktivare vätska , neutralisering schampo, balsam som är kvar i håret, ett paket gel används för att skydda huden längs hårfästet och öron och plasthandskar. Du kommer också att behöva en spegel, bollar bomull till grejer öronen, en bred tand kam och skyddsrockar att täcka din nacke och kläder. Satser är i dussintals varumärken och olika styrkor, såsom mild (svagaste), regelbunden eller super (den starkaste). Innan du ansöker hår Relaxer, prata med din frisör för att avgöra en produkt mest kompatibla för dina behov och erfarenheter. Om det är möjligt, tillämpa hår Relaxer med viss hjälp för att se till att ni gör det jämnt och på ett sätt som skyddar din hud och hårbotten från en kemisk brännskada. När alla objekt du behöver är monterade, täcker öronen och hårfästet från basen av halsen till pannan med gel. Du kan använda vaselin om förpackningen av byggsatsen slut. Plug öronen med bomull och drapera den smock över din torso. När plasthandskar är på, häll aktivare i plast burken innehåller Relaxer grädden och rör tills blandningen är slät. Använda spegel och bred tand kam, dela upp håret i fyra delar, limmat så lika som möjligt. Börja med ryggen sektioner, applicera krämen på den nya växande hår vid roten av varje axel bara om du har haft en tidigare Relaxer. Men om du söker ditt allra första Relaxer behandling hemma, då täcker hela axeln.

Täck hela huvudet med grädden så snabbt som möjligt förhindra irriterad hårbotten. När grädde, använd din kam för att jämna ut de avsnitt men var försiktig så att inte peka på håret genom att dra eller sträcka det. Varje tillverkare's Kit berättar för dig hur länge lämna blandningen i håret. När denna tid har förflutit, skölj alla grädden med varmt vatten. Men om du börjar känna en brännande känsla, skölj sedan krämen genast. När alla krämen sköljs ut, arbete neutraliserande schampot i ett lödder att tvätta håret. Skölj väl och använd fingrarna för att tillämpa leave-in conditioner. Nu är det dags att torr handduk eller föna håret och ha lite kul att experimentera med frisyrer.

The US Food and Drug Administration (FDA) varnar allmänheten att relaxers kan bränna hårbotten om de används på fel sätt. Relaxers utan lut tenderar att vara mindre besvärande för huden, men ändå måste användas på ett säkert sätt. Uppföljning tillämpningar är vanligtvis sex till åtta veckors mellanrum för ny tillväxt, men det beror på strukturen på ditt hår och hur snabbt det växer. Kom ihåg, var inte blyg för att rådfråga en frisör om råd. För mer information från FDA kan du besöka deras webbplats.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.