Vilka verktyg behövs för att skära glas?

För att skära glas, är det viktigt att ha rätt typ av verktyg. Vissa hävdar att en oljefyllda Glasskärare är den bästa typ av kutter ha för jobbet. Den påfyllningsbara hantera denna typ av kutter hjälper smörjning och kan därför hjälpa styckningen. Andra föredrar att kontrollera distributionen av olja själva. Det finns två grundläggande handtag mönster att välja på när man väljer ett glas sax: regelbunden grepp och pistolgrepp. De regelbundna Grip har helt enkelt en lång rak handtag. Den pistolgrepp har ett böjt handtag ut som en pistol handtag. Denna design kräver mindre tryck för att effektivt minska. De med svagare handleden styrka ofta föredrar detta verktyg. är hjulen på ett skärverktyg regel antingen gjorda av stål eller hårdmetall. Carbide är en starkare typ av stål och som sådan är att föredra eftersom det i allmänhet varar längre.

Glas tång är ett annat verktyg du behöver för att skära glas. Eftersom det kan vara svårt att skära glas, är det en bra idé att köpa hög kvalitet tång glas för att göra arbetet lättare och att producera en renare paus. Kvalitet tänger som är tänkta att hjälpa till att skära glas kan köpas hos en glasmästare leverans hus. Det finns två typer av tänger som behövs för att skära glas: rinnande tänger och släpp tång käken. Running tång är nödvändiga för att "köra" en böjd eller ett rakt snitt. Drop käke tänger, som har en käke lägre än det andra för att öka inflytande, bistå kör tången när du gör långa skär och cirkulära nedskärningar. Om man menar allvar med att lära sig att skära glas, är det oftast bäst att köpa stål tång snarare än plast sådana, eftersom de är mycket effektivare.

Du måste också olja att skära glas. Innan man börjar skära glas, dess rekommenderas att du använder olja där den skurna kommer att göras. Du kan göra detta med ditt finger, en Q-tip eller genom att doppa cutter i oljan själv. Tänk på att oljan i Glasskärare är avsedd för att smörja cutter, inte nödvändigtvis för att skära glas. Därför föreslås det att du använder olja direkt på glaset också. Därvid bör bidra till att skapa en renare Cutline eller Brytskåran.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.