Vad räknas Korsstygn?

Räknat korsstygn är en form av broderi. Korsstygn är sy ett "x" i tyget. Det finns två huvudsakliga klasser av korsstygn: stämplat och räknade . Stämplas korsstygn har mönstret skapas stämplas i färg direkt på tyget. Räknade korsstygn använder ett mönster tryckt på papper som på ett rutnät, duken är omärkta. Den embroiderer måste räkna hela, plus upp eller ned, att veta var att sätta stygnen.

Räknat korsstygn är lättare om det görs aida duk. Aida tyg är en typ, inte en helt namn, av vävt tyg. Det finns luckor i väven på mycket regelbundna utrymmen, med hål för att styra din sömmar gör din räknade korsstygn mönster mycket regelbundet. Aida duk finns i flera olika granulocyter eller maskor per tum. Till exempel kommer 11-count aida trasa åtgärd elva stygn för varje tum. Andra vanliga räknas är 14 och 18-ju högre siffra desto finare väven.

Olika stilar räknade korsstygn mönster kräver olika väver, en primitiv scen eller provtagaren stylad på dem görs av unga flickor I den 18 och 19-talen kan finnas i en större väv, så att varje söm visar en uppenbar "x" mönster. Försiktigt skuggade blommönster kan göras på ett tätare väv, med många nyanser stitched mycket nära varandra så att ingen underliggande tyget är synlig. I detta fall kan broderier ta på utseendet petit point, eller ens en fint detaljerad målning. -Räknat korsstygn normalt skapas med bomull broderier tandtråd som kommer i små dockor, med sex-ply tråd . Innan användning måste tråd delas upp i en, två eller tre trådar, beroende på vad "räknar" tyg du arbetar. Broderier tandtråd finns i hundratals nyanser, och hundratals fler kan skapas med hjälp av två trådar i olika färger tillsammans med en nål.

Räknat över mönster stygn finns i varje tema eller stil kan tänka sig. Du kan köpa mönster ensam, som används på ditt eget urval av Aida tyg och tandtråd broderier, eller köpa kompletta kit som innehåller allt du behöver för att avsluta projektet.

Ditt ifyllda räknas gränsöverskridande projekt stygn kan utformas som en målning, form framsidan av ett kasta kudde, eller dekorera kanten av fina sängkläder, bland andra dekorativa användningsområden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.