Vad är självhäftande Foam Board?

Foam styrelse eller skum är ett utmärkt material när du vill montera bilder, displayer, affischer eller liknande. Som nämnts i vår artikel "Vad är Foam Board" du måste vara försiktig om du planerar att arkivera bilder på skum ombord, eftersom vissa typer kan försämra fotografier över tiden. Vissa människor har problem eller tycker det är besvärligt att arbeta med de material som kommer att bifoga bilder, ritningar och konstverk till styrelsen, varför många människor älskar självhäftande skum ombord.

Självhäftande skum board tar bort gissningsleken om hur mycket eller vilken typ av material som ska användas för att fästa din konst till styrelsen. Det säljs med självhäftande del täcks av papper. När papperet av självhäftande skum ombord är skalade tillbaka, kan du trycka dina bilder och illustrationer på styrelsen för utmärkt resultat. De flesta av de använda lim är pH-neutral, men du bör definitivt se till vilken typ du köper annonserar detta faktum. Detta innebär bindemedel som används kommer inte störa dina fotografier. Den andra saken du notera med denna typ av skum styrelse är att det är tryck aktiveras. Saker fastnar inte på den nyfunna skum om du inte trycker dem i styrelsen. Normalt kan du ta din tid ompositionering saker du vill bifoga, men du bör göra det ganska omgående. De flesta typer av självhäftande skum ombord låter dig koppla och sätt tillbaka men limmet torkar inom cirka 24 timmar och är inte längre aktiv. Om du använder skum ombord för saker som byggsektorn, du behöver antagligen inte självhäftande skum ombord. Det är dyrare eftersom du betalar för kost och lim. Egentligen är det bäst utnyttjas för montering av konst, men här kan du hitta så många saker att göra med det. Du kan skapa ett collage av ditt barns bästa projekten skola konst för året eller lämpligt bilder ram eller dina senaste skisser.

Om du planerar en hel del projekt med självhäftande skum linjen, kan du överväga att köpa skivor av det i bulk, eftersom detta ofta är billigare, speciellt om du handlar. Fortfarande varierar priserna kraftigt, och köper i bulk innebär få kort som alla har samma storlek. Du kan klippa större storlekar ner ganska lätt, speciellt om du lämnar papper över limmet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.