Vad är olycklig möbler?

Distressed möbler är nyare möbler som har betingats att ha utseendet på äldre verk som har sett en måttlig användning. Processen för plågsamma möbler beror ofta på stilen, hur mycket beklämmande så önskas, och om pjäsen är målad eller betsad. Bara om någon typ av trämöbler kan bedrövad relativt enkelt. Även målade möbler gjorda av metall kan vara olycklig med ett par konkreta metoder. Det enklaste sättet att skapa nödställda möbler är att använda små kärnor sandpapper. Med helt nya bitar som är idrotten ett original lager färg, är det nödvändigt att tillämpa en annan päls. Målning möbler med en annan jacka i en annan färg gör det möjligt att förbereda bit för påfrestande. När den nya pälsen är torr, använd sandpapper för att försiktigt tunn topplackens runt vinklar och alla sniderier i pjäsen. Tanken är att den underliggande pälsen att kika igenom topplackens här och där, som om färgen var tid slitna. kan Samma grundläggande principer tillämpas på färgade och lackade trämöbler också. I stället för att måla möbler med en ny topplack är målet att använda stålull eller sandpapper för att försiktigt gnugga bort en del av den yta på strategiska platser runt pjäsen. Till exempel, om pjäsen har en fasade läpp runt ytan, är det en idealisk plats att tillämpa en lättare slipning och ge ett äldre utseende. Carved ben erbjuder också utmärkta möjligheter att använda stålull eller sandpapper för att försiktigt ålder utseende pjäsen.

Ett annat sätt att skapa nödställda möbler är att använda längder av kedjan som är flera olika storlekar. Denna idé fungerar särskilt bra med trä bitar såsom matbord, garderober, bord och kaffe. Att skapa utseendet av år av ackumulerad nicks och bucklor i ytan av träet, användning längden på kedjan som en piska och slå ytan av trä. Denna åtgärd kommer att lämna små märken på längden och ge den nya möbler till ett intryck av att ha sett många års användning. Den Dings kan fyllas i med färg, som bidrar till att förhöja den totala åldern utseende. Det är viktigt att notera att förutom att veta hur man ångest möbler, är det också bra att veta när en viss del är en bra kandidat för plågsamma. Om nyproducerade möblerna är utformade efter inredning från flera årtionden tillbaka, det ser nog naturligt att nöd pjäsen. Men om utformningen av möblerna är av nyare årgång, plågsamma pjäsen är sannolikt att titta artificiell och malplacerad.

Distressed möbler kan skapa en varm känsla i ett rum genom att förmedla en känsla av kontinuitet med det förflutna. Dock måste man för att inte överdriva behandlingen. Tanken med nödställda möbler är att skapa en blick som tycks komma från år av kärleksfull användning, inte utseendet av en möbel som kraftigt har missbrukats.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.