Vad är några användningsområden för Duct Tape?

"Gud skapade världen, men det hålls ihop med tejp. " Eller så går ett populärt talesätt. Vävtejp är en av de starkaste tejp på marknaden och en populär källa till skämt i USA och utomlands.

Användningsområden för silvertejp omfatta reparation av krigsmateriel under andra världskriget, lappa NASCAR bilar under tävlingar tillfälligt stoppa läckor, och laga spruckna vindrutor. Silvertejp användes också på Apollo 13 att reparera filter koldioxid, om silvertejp inte hade funnits ombord, skulle besättningen troligen dött.

Tejp finns som silver eller en genomskinlig tejp, och görs med en blandning av tyg och gummi. Användningsområden för silvertejp är inte bara begränsad till yrkesverksamma, som husägare kan hitta hundratals användning för den runt huset. Vävtejp är känd i Skandinavien som "Jesus Tape", en tydlig anspelning på bandets förmåga att utföra mirakel. Den enda reparationer som inte är möjligt att utföra med silvertejp är tätning av luftkonditionerings-och ledningar för uppvärmning, som ironiskt nog att använda som gav bandet dess namn.

Duck Products, ett företag som tillverkar tejp, organiserar en serie årliga tävlingar våga folk att tänka på ovanliga användningsområden för silvertejp, från att skapa Prom Dresses att dekorera bilar och lastbilar. Människor som kommit med det mest kreativa användningsområden för silvertejp få college stipendier och tusentals dollar.

Andra vanliga användningsområden för tejp ingår:

Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.