Vad är några Styrofoam hantverk?

Styrofoam? är ett varumärke för båtar föremål tillverkade av polystyrenskum, som är gjuten i olika former och storlekar. Andra cellplastprodukter ofta kallas Styrofoam? men är egentligen inte Styrofoam? märke. Cellplast kan användas som förpackningsmaterial för ömtåligt gods, och skum används ofta för att göra tallrikar, muggar och skålar på grund av sin styrka och termiska egenskaper. För crafting, kan du använda skum speciellt framtagen för bearbetning av, eller återvinna andra typer av cellplast. Stark, lätt och mångsidig, Styrofoam? Craft-projekt är lika oändligt som din fantasi. Här är några idéer att komma igång.

Styrofoam? är vanligast i bollen, kotte, och former block, men andra semester former, såsom ägg och hjärtan, kan köpas säsongsvis. Skummet ger den grundläggande form och struktur i det objekt du skapar. Se det som ett skelett av projektet. Det kan vara klädda med tyg, papper eller måla, men se till att använda akryl eller andra typer av färg som är säkra för skum. Också obligationer med de flesta typer av båtar lim, och den lätta och öppna struktur skum är perfekt för att säkra sin grund i din blommönster.

Många minns med Styrofoam? bollar att konstruera en modell av solsystemet när de var barn. Styrofoam? bollar kan köpas i många olika storlekar. Täck dem med band eller papper för glada semester prydnadsföremål eller skapa dekorativa hem accenter genom att täcka ytan med mossa, glas stenar, snäckor eller pärlor. Cone former kan vara snygg blomma hållare som du kan matcha till din gardin eller möbeltyger, skapa en stilfulla utseende för ditt hem. En annan vanlig Styrofoam? hantverk använder Krans former som vanligtvis är tillgängliga året runt på hantverk eller butiker. Möjligheterna är oändliga, kransar för varje säsong eller semester kan hängas på en vägg eller dörr, eller kan lägga platt för en attraktiv bord samtidigt. Förgyll din krans med blommor, blad, miniatyr flaggor, dinglande pärlor, små dockor eller björnar. Lägg band eller spetsar till en vacker pricken. För en mer utmanande projekt, varför inte prova Styrofoam? skulptur? Skapa grundläggande formen för din skulptur genom att fästa skum bitar i olika former och storlekar. Skum är lätt att skära i önskad form med en sax eller en vass kniv. Bitarna kan anslutas till varandra med hjälp av tandpetare, lim, eller snöre. Blanketten kan sedan täckas med bearbetning av gips och strukturerad. Efter det torkar, måla eller dekorera den hur du vill, och du har skapat ditt eget konstnärliga mästerverk.

Många återvinning centers kommer inte att acceptera skum objekt såsom kött och brickor frukt eller skum kartonger ägg. Crafting är ett utmärkt sätt att "go green" och återanvända dessa produkter. Var säker på att de rengörs noggrant med tvål och vatten innan listigheten. Du kan använda cookie fräsar att skära nyckfull former av platta bitar av skum. Större block av förpackning skum kan täckas med tyg för att skapa en konstnärlig, moderna vägg display. Titta runt ditt hem och du är säker på att komma med egna Styrofoam? hantverk idéer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.